Forum TechnologiePrzemysł

Polacy zwiększą trwałość żywności?

Polacy zwiększą trwałość żywności?

Money.pl / 2014-01-31 09:09
Komentarze do wiadomości: Polacy zwiększą trwałość żywności?.
Wyświetlaj:
76547654 / 62.141.211.* / 2014-01-31 11:46
Lepsze przechowywanie żywności to niższe zyski dla rolnictwa.
WojtekSx / 83.13.18.* / 2014-01-31 09:09
"Przeciwutleniacze lub antyoksydanty" - gratuluję kompetencji i znawstwa tematu pani rzecznik UEP, a PAPowi równie kompetentnych redaktorów, którzy nie rozumieją kompletnie pojęć. To mniej więcej tak jakby napisać, że jako konserwant do żywności dodaje się sól kuchenną lub chlorek sodu.
m-53 / 95.49.177.* / 2014-01-31 11:11

przeciwutleniacze lub antyoksydanty


W tym miejscu, porażony wiedzą tej pani, przestałem czytać.
Wcześniej w tekście :
Rocznie w Polsce marnuje się wiele milionów ton żywności,

Jeżeli przyjmiemy, że wiele to tylko cztery - to oznacza marnowanie żywności w ilości 100 kg rocznie na głowę.
Chyba ktoś przesadził

Najnowsze wpisy