pisalem wiele razy w internecie do roznych wydawnictw, zwasze bez odzweu.
- a idzie po prostu o mafijny polski wymiar sprawiedliwosci, skandalem jest nazywanie go wymiarem sprawiedliwosci.
- po prostu dlatego ze do dziesieciu lat byly pracodawca, wielomilionowy zlodziej,kryminalista i oszust jest skutecznie tyle lat chroniony polskim prawem, przede mna . a to dlatego ze mam przeciw niemu wyrok sadu pracy , prawomocny sprzed 10 lat. 10 lat komornik potwierdzal niwprawde o tym ze dluznik nic nie posiada,i nie wie on gdzie dluznik mieszka. obecnie.
wskutek prywatnych poszukiwan latami, stwierdzilem ze dluznik posiada nieruchomosci w innym regionie Polski, zyje sobie swietnie z druga zona i 2 drugich dzieci, pierwsza zona i 2 dzieci tez swietnie zyje na Slasku w Jastrzebiu Zdroju.
Obecnie komornik w miejscu zamieszkania dluznika , tez nie moze dokonsc ugzekucji, bo ..... ponoc nie ma nabywcy na nieruchomosc dluznika , ktora komornik mchce sprzedac. Ta piosenke slysze od 10 lat.
Wiem ze Polska jest tym czym jest nazywana w calej europie , czyli krajem w ktorym najlepiej zyje zlodziej, bandyta , kryminalista i jest chroniony polskim prawem.
Dluznik zlodziej do tej pory mieszka nad polskim morzem, i swietnie sie ma, a ja moich wynagrodzen nie moge odzyskac do dzis, choc wskazalem w wyniku prywatnych poszukiwan mienie dluznika.
Kto jest w stanie cos w tej prrawie zrobic, jezeli polski wymiar sprawiedliwosci chroni zlodzieja ni kryminaliste.
prosze o kontakt : kolojot1@vp.pl