Oxygen
/ 195.14.4.* / 2009-05-05 16:56
Typowe Polskie społeczeństwo.... Wstyd mi za takich przedstawicieli narodu pro Kaczyński, Tusk i spółka, tylko szkoda, że z ograniczoną odpowiedzialnością... Za osoby wypowiadające się na forum wbrew wszelkiej kulturze wypowiedzi także mi wstyd... Trwająca nieustannie wojna "PiS-uarów" i "PO - lityków od 7 boleści"... Mnie osobiście już to męczy... Nie dziwie się, że wszyscy się z Nas śmieją (dla dowcipnisiów z głupimi pytaniami, że kto niby z Nas się śmieje - ot przykłady: Szwecja, Dania, Niemcy, W. Brytania, Holandia)... wszędzie gdzię Ja jadę lub znajomi wszyscy się śmieją z Naszego biednego małego kraju... a Polacy co?... nico, jedno wielkie g... dopóki nie było Tuska i Kaczyńskiego na głównych stanowiskach naród był zjednoczony i brnął do jednego celu... aby w polityce zagranicznej skorzystać jak najwięcej dla wspólnych korzyści... a co zrobiły gamonie?... nie dość, że Nas wszystkich podzielili to jeszcze walczą o to kto poleci na szczyt... niczym w przedszkolu... bo Donek ukradł mi samolot, a on był mój... konstytucja?... co to za konstytucja skoro z prezydenta robi prawie, że króla... lepiej było by mieć naprawdę ród królewski od reprezentowania i niech rządzi sejm... lepiej byśmy na tym wyszli... tylko najpierw należy zwolnić połowę kadry rządzącej...