witam
a może by tak w ramach odprężenia i oderwania sie od śledzenia notowań i zastanawiania się czy dzisiaj będzie spadek czy wzrost
zorganizowalibyśmy sobie mały ranking który fundusz będzie najlepszy w tym roku
czazyli kto wg was przyniesie najlepsze zyski
pozwolę sobie jako pierwszy wytypować
akcje
dws miś
skarbiec miś
noble
zrównoważone
noble
arka środkowo europejska
ciekawe czy temat chwyci
radziej
/ 2007-08-14 15:53
/
Bywalec forum
to musialo cie kosztowac naprawde bardzo duzo wysilku zeby wymyslec taki teleturniej młodzieżowy, musisz sie strasznie nudzic w pracy, ja swoje typy zgłoszę po świętach bozego narodzenia, jeśli pozwolisz oczywiście
twoje poczucie humoru jak i treść wypowiedzi nie zmienił się można to określić po twojemu nuda.....
radziej
/ 2007-08-15 11:42
/
Bywalec forum
twoje zycie zawodowe tez nie nabralo kolorytu panie doradco jertom, ale widze ze powoli wychodzisz z funduszy i zaczynasz w branzy teleturnieje, showbiznes. duzo chetnych do zabawy? przebijesz "milionerów" albo "taniec z gwiazdami"?
zazdrościsz sławy ale ogólnie też nuda
peter29uk
/ 83.20.38.* / 2007-08-15 16:38
radziej j- estes typowym polakiem ktorych ciagle spotykam w polsce, za to coradz rzadziej w uk. frustracja cie zzera od srodka i wszystko i wszystkich krytykujesz bo ci nic w zyciu nie wyszlo. zalosny jestes.
a to to co zrobil jertom to nie teleturniej tylko proba fachowego wytypowania funduszu.
sam bym chetnie sie dowiedzial co inni mysla i jak zainwestowali swoja kase
radziej
/ 2007-08-15 18:29
/
Bywalec forum
teraz to mnie przeraziłeś, ty musisz mnie znać osobiście i wiedzieć więcej z psychologii od samego psychologa i ode mnie samego na własny temat. chłopcze szanowny ty chyba jak patrzysz we własne odbicie w lustrze to przelewasz własne żale na innych i to właśnie z żalu i owej frustracji o której wspominasz. stad własnie źródło poszukiwania przez Ciebie szczęścia w uk, bo tu go nie zaznałeś, owa frustracja wygnała Cię z kraju celem poszukiwania szczęścia gdzieś dalej od Tobie podobnych. zapewniam Cię że w uk nigdy się nie spotkamy, tam jestes wśród swoich i tylko tam. o mnie nie wiesz nic, ale daję Ci prawo do opisywania mnie na tym forum w najgorszych komentarzach. a co do jertoma to on ma tyle z fachowca co Ty z inwestora. zająłby się lepiej pomysłami na inwestycje w trudniejszych warunkach obecnie panujących a jak nie ma żadnego pomysłu to kolejne szkolenia zawodowe polecam. pozdrawiam Was obu, pana jertoma doradce i pana piotra "petera" 29 z uk. "frustracja cie zzera od srodka i wszystkich i wszystko krytykujesz"... dobre
radziej
/ 2007-08-16 15:43
/
Bywalec forum
możesz cytować na własnych szkoleniach...
TaS
/ 2007-08-15 21:53
/
Tysiącznik na forum
ja piernicze, Radziej nie poznaje Cie... byłeś jednym z fajniejszych forumowiczów, a teraz meczysz strasznie... nie pisz prosze,ze to Twoj styl... wroc do meritum.
konkurs jak konkurs :)
mogę zlośliwie obstawić, że najwięcej przyniosą fundusze gotówkowe :D
a tak serio to nigdy sie nad tym nie zastanawialem, wiec obstawiam "na czuja" Noble...
radziej
/ 2007-08-16 15:45
/
Bywalec forum
męczenie nie jest moim stylem a do meritum w jakiej sprawie?
1. Pzu miss
2. DWS top 25
3. Ing miss
4. Legg Masson
5. idea akcji
6. unikorona
Właśnie pracuję nad pewnym generatorem losowym, gdy już wylosuję przyszłorocznych liderów rynku, to na pewno ich tu zamieszczę;)
Zakładając punkt wyjścia teraz obstawiam
arka środkowo europejska - z rynków wschodnich
BPH FIO Akcji Dynamicznych Spółek. - z MiSiów ( przy spadkach tez pewnie będzie spadał najszybciej :)
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.