Sądzę, ze jedyną zaletą tego rządu jest fakt, że między sobą nie są skłóceni, ale czy to jest zaletą? Jeśli nic nie robią nie mają tematu do awantur, Jeśli ten kreskówkowy błazen z nagim kuprem i kaczym dziobem pilnuje tylko spokoju to bardzo niewiele społeczeństwo będzie z tego miało. Ale proszę się zastanowić: czy tak na prawdę ten rząd jest spokojny? Przecież takiego awanturnictwa z kancelaria prezydenta jeszcze nie było. Temu rządowi i jego zwolennikom wolno jest wszystko./ Proszę wejść na Onet,
każda obraza prezydenta jest przepuszczana, Prezydent ,
za przyzwoleniem rządu, jest obrażany , nawet przez najgorszych matołów nie mających pojęcia, nie tylko o polityce, ale nigdy nie słyszący o gramatyce języka polskiego. Premier pozwala sobie na chamskie stwierdzenia pod adresem prezydenta, a nawet jego rodziny, a co najgorsze, nikogo nie pociąga się do odpowiedzialności nawet za obrazę Matki prezydenta. Chamstwo w Polsce osiąga szczyty. Znosiłem wszystkie ordynarno-chamskie zagrania PO w czasie kampanii, ale teraz , 3 miesiące po przejęciu władzy, bezczelnością jest wyszukiwanie najrozmaitszych, guzik wartych, haków i tłumaczenie bezradności pozostawieniem, jak twierdzą, bałaganu przez poprzedników . Przecież w czasie kampanii wszystko powiedzieliście, o wszystkim wiedzieliście i obiecywaliście naprawę. Nikt was na rządzenie nie skazywał, sami, powiem podłymi sztuczkami, rwaliście się do koryta. A teraz co? Wszystko wam przeszkadza.Sięgnijcie tumany pamięcią wstecz, przecież przez 2 lata mieszaliście dokładnie i wetowaliście wszystko co PiS chciał zrobić. Tusk, cymbale jeden pamiętasz jak nawoływałeś społeczeństwo do nieposłuszeństwa, zapominacie jak Haika z warszawskiego ratusza,
biegała do pielęgniarek buntując je jak tylko mogła. To właśnie wówczas najbardziej wylazł jej żydowski charakter, z tego obleśnie grubego cielska. Moja rada: zabrać się do roboty, a nie utyskiwać. Emeryci i renciści wnet zaczną głodem przymierać. Zapomniałeś błaźnie, jak w debacie pytałeś o ceny ziemniaków jabłek itp. Ja teraz cię zapytam o ceny energii elektrycznej , o cenę gazu i chleba, o cenę podstawowych artykułów spożywczych. I co mi powiesz?
W S T Y D Ź S I Ę P O D W Ó R K O W Y J A B O L O C H L E J U. jak sam mówisz o sobie. gówniarzom to się podoba,ale mnie nie.