Aniu, akurat ja o PXM pisałem już od dawna i staram się skupować ją dalej (głównie na wyprzedażach) mniemam że to nie będzie ostatni kontrakt w tym roku, bo wystartowli jeszcze w paru przetargach, a wyniki IV kwartału mają być najlepsze w całum roku. Parę dni temu pisałem że według mnie zasięg 48zł jest możliwy jeszcze we wrześniu, a do końca roku to i 50zł wcześniej czy później pęknie. PXM stanowi już (jak wcześniej pisałem) 25% portwela. Docelowo planowałem zwiększyć jego udział do 33%. Chciałem dokupić po 43,5zł (już od 28.09) ale się nie udało, teraz po kontrakcie chyba będę musiał podnieść stawkę, aby zrealizować plany. Z drugiej strony chyba trzeba wierzyć w spółki z własnego podwórka, choć sam się czasem zastanawiam czy nie zabardzo uwierzyłem we własne słowa wychwalając tę spółeczkę.Podsumowując i odpowiadając na twoje pytanie uważam żę warto, oczywiście moim zdaniem, nikogo nie chcę namawiać, ja zamierzam spróbować poraz kolejny kupić jak się uda lecz poniżej dzisiejszego zamknięcia, może nie wszyscy jutro będą wiedzieć o kontrakcie i ktoś sprzeda za grosze. PS. Mam też informację (z niezbyt pewnego źródła, bo od strasznego pleciugi i kawalarza, ale pracownika PXM) że ktoś wysoko postawiony we władzach spółki już od kilku tygodzni skupuje akcje, podobno nawet na podstawione osoby z rodziny zakłada konta w BM i skupuje
akcje. O ile w pierwszą część wierzę, bo docierały już do mnie takie sygnały wcześniej od znajomych i rodziny, to info o lewych kontach i podstawinych osobach wydaje mi się mało prawdopodobne. Życzę trafnych decyzji i powodzenia w dalszych inwestycjach.