antyPiSuar1
/ 85.145.30.* / 2007-08-13 19:47
Panie zero, jest pan w "kręgu podejrzeń"... cokolwiek to wg Kaczyńskiego oznacza i pozwala mu bez dowodów eliminować Leppera, Kaczmarka... jesli miecz równo tnie to i pana powiniem uciąć, ale ja nie miałem i nie mam złudzeń co do lipnej sprawiedliwości tej ekipy. Wszyscy trzej a również Lipiński, Mojzesowicz itd itd jesteście jednakowo warci czyli zero. Rączka rączkę jednak umyje i pozostanie pan w rządzie, nie na długo bo rządu już praktycznie nie istnieje no bo te konwulsje to początek końca PiSu i całego horroru jaki Polakom był fikołkami i saltami Kaczyńskich narzucony. Jesteście gorsi niż SLD a tylko istnienie demokracji i jawność dzisiejszej polityki powstrzymuje was od zrobienia tu drugiego stalinizmu czy też korei północnej. Mocne słowa? Nie, to ręce już niżej nie mogą opaść... totalna kompromitacja szkoda, że na arenie międzynarodowej też bo w kraju już nikt nie traktuje polityków serio. Tworzycie od dawna krąg samozadowalających się starszych pań i panów. Chamy i warchoły doszły do władzy, skundlenie życia politycznego, taśmy, kłamstwa pod przysięgami i wycieranie sobie sobie nosa i dup.....y polską flagą. No i te zjazdy na Jasnej Górze. Chcecie tam jeździć? Mówicie, że prywatnie się modlić? To w PKP lub PKS na własny koszt i nie musi nikt nawet o tym wiedzieć. A tak obłuda, pozoranctwo i kiepski teatrzyk ... chyba dla ciemego ludu tzn dla 23% niestety...