Trwa ładowanie...

Notowania

Przejdź na
mtsl
06.07.2020 09:07

"Money. To się liczy". Trudna sytuacja restauracji

Dziś w "Money. To się liczy" przyglądamy się branży gastronomicznej. O to, ilu klientów wróciło do odmrożonych restauracji, i jak udaje im się wychodzić z koronakryzysu, zapytamy Sylwestra Cacka, prezesa Sfinks Polska. Zapraszamy od 9.15.

Podziel się
Dodaj komentarz

Na program "Money. To się liczy" zapraszamy od poniedziałku do piątku o godz. 9.15 na money.pl i wp.pl.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl.

Zobacz też: Podatek od smartfonów. Wiceminister komentuje zapowiedź prezydenckiego weta

Źródło:
money.pl
komentarze
+1
+1
ważne
smutne
ciekawe
irytujące
Napisz komentarz
06-07-2020

GucioWywindowane ceny do granic możliwości w restauracjach odstraszyły gości skuteczniej niż COVID 19. Nikt normalny nie wróci.

06-07-2020

sajgonNajwiększy problem ja uszy biznesu to, to żeby nachapać się trzy miesiące w roku, dostosujcie ceny do zarobków tak aby przez cały rok przeciętny … Czytaj całość

06-07-2020

UnknownKto jeszcze jada w Sfinksie?

Rozwiń komentarze (6)