Notowania

żywność
06.04.2018 18:56

Dłuższy skład, gorsza kiełbasa. Dietetyk tłumaczy dlaczego

Stosowane są dodatki do wyrobów, by zwiększyć ich masę. - Wybierajmy produkty, które mają jak najmniej dodatków do żywności - radzi Barbara Wojda z Instytutu Żywności i Żywienia.

Podziel się
Dodaj komentarz
(Grzegorz Skowronek/Agencja Gazeta)

Producenci stosują dodatki do wyrobów, by zwiększyć ich masę i termin przydatności do spożycia. - Wybierajmy produkty, które mają jak najmniej dodatków - radzi Barbara Wojda z Instytutu Żywności i Żywienia.

Tagi: żywność, wiadomości, wideo, gospodarka, gospodarka polska, najważniejsze
komentarze
+1
+1
ważne
smutne
ciekawe
irytujące
Napisz komentarz
07-04-2018

Kucharz z baru Van BinhCzyli najlepsza kiełba to sama kiszka - jeden składnik ;-)

07-04-2018

RumcajsNajlepiej zjeść soczewice albo brokuł zamiast kielby. Jeden składnik.

08-04-2018

XXLNajzdrowsze są propozycje Niesioła czyli szczaw i mirabelki.

Rozwiń komentarze (3)