Pierwsza polska whiskey już nabiera smaku dębowej beczki. "To nie Polo Cockta, ani wyrób czekoladopodobny"
Money.pl
/ 2015-02-22 18:17
Jasiek888
/ 89.71.7.* / 2016-07-11 12:26
Wczoraj piłem Jack Strong made in Poland...niestety jak na mój gust za ostra, zajeżdża mocno bimbrem nie wyczuwalne inne dodatki. Whisky nie udana, ale zawsze można przekonać się samemu . Zakup zrobiony w tesco za 45 zł za 0.7 litra. Ja dziękuję, zawiodłem się i już nie skorzystam.
tomeksss
/ 79.98.148.* / 2015-10-29 19:49
to nawet nie możecie udawać, że robicie coś na wzór szkockiej, bo to pisownia irlandzka.
Gość509
/ 31.7.44.* / 2015-02-24 13:42
Widzę pewną analogię, 'ojciec założyciel Zbigniew Kozuba' To przedsięwzięcie może się udać.
edao
/ 78.9.0.* / 2015-02-23 17:31
tez mi now3osc czesi za komuny produkowali nie tylko whiskey ale i koniak
życzliwy
/ 87.206.127.* / 2015-02-23 12:55
niech ten co pisał zobaczy co robili wcześniej to nie będzie chciał tego pić
potato
/ 31.178.49.* / 2015-02-23 12:13
Polak pije czystą a nie jakieś perfumy,może za granicą to się przyjmie bo oni lubią takie ''wynalazki''.
MaltFan
/ 83.29.106.* / 2015-02-23 12:04
,,Żyto,z którego produkuje się szkocką whiskey"-no i ręce opadły-jeśli szkocka to whisky, i z jęczmiennego słodu w miedzianych alembikach,a nie kotłach.
M.Verge
/ 176.84.20.* / 2015-02-23 10:18
BRAWO
kemiz
/ 62.83.50.* / 2015-02-23 10:07
Ciekawi mnie na czyją kieszeń będzie ta WISKEY
żywyOrganizm
/ 89.174.7.* / 2015-02-23 10:04
trzeba by nie lada debilem żeby wlewać w siebie truciznę
wnerw
/ 46.238.80.* / 2015-02-23 09:25
Brawo dla Pasjonatów. Aż strach pomyśleć jak rozwijałby sie ten kraj gdyby nie mafia sejmowo-rządowo-urzędnicza przeszkadzająca obywatelom na każdym kroku. Powodzenia życzę.
brówka
/ 83.24.37.* / 2015-02-23 09:19
...rzeczywiście jak będzie w beczkach z amerykańskiego dębu oraz będzie nazywać się whiskey to tak jak pan Pawlikowski od "Idy" od razu będzie wiadomo, że to oryginalny polski produkt skazany na sukces.
ja45
/ 178.36.250.* / 2015-02-23 09:09
najlepszy trunek z przemarzniętych kartofli, nie trzeba cukru.
sęk
/ 94.40.91.* / 2015-02-23 08:49
Macie chłopcy fajną zabawę.Chętnie sie przyłączę.Całe zycie robię dobre winko,czasami winiaczek w garnku i 2 miseczkach i wychodzi super.Mam nieco doświadczenia i chętnie nawiążę współpracę tak bezinteresownie dla dobra ludzkości.Bardzo podoba mi się wasz sprzęt.Pozdrawiam.
euzebiusz7
/ 217.99.199.* / 2015-02-23 16:28
halo jak zrobic szybko i bez gasiora
Lutek749
/ 46.229.157.* / 2015-02-23 08:34
A ja wiem ze najlepsze na świecie trunki to porządny bimber z Podlasia + ogórek i sznyta razowego na liściach chrzanu ze smalcem .