obserwator
/ 83.20.231.* / 2006-09-27 07:59
Broniłem Pani Renaty, bo nie łatwo być posłem na sejm i pozostawić dobry ślad swej działalności. Dzisiaj odwołuję wszystkie dobre słowa i pozostaje we mnie obrzydzenie. Jest znane przysłowie : kto jaką bronią od takiej ginie, mam nadzieje , że sprawiedliwość i prawo rozliczy posłankę z niegodziwości. Nie może być tak , że ma się setki hektarow i udaje sie osobę o nieposzlakowanej opinii, mając wyrok sadowy za soba i dziesiątki tysięcy do zaplaty tytułem grzywny.
Ukryta kamera zemści sie na tej Pani , bo to sa brudne zagrania dyskawalifikujące polityka, ja do posłów samoobrony nie będe miał zaufania , bo zamiast pomagać to moga zaszkodzić uktyta kamerą. Mam nadzieję ,że Pani Renata zaplaci podatki od znaczka, jak każdy podatnik placi podatki , bo tak nakazuje prawao. Mam nadzieję, że zaplacone podatki stana sie gwoździem do trumny samoobrony i nie będę plakał za Samobroną, PO , PSL i SLD. Wyrzucam z pamięci wszelkie sympatie do działaczy samoobrony a szczególnie do szefa i Pani Renaty.
Nie można szanować tych którzy zawiedli i nie umieją zrobić użytku z wladzy jak ją maja, zapomnieli o przysłowiu" miałeś chamie zloty rog...itd" A tylu ludzi im zaufało i teraz wstydzą się i meczą z takim balastem brudów. Czekam na rozwiązanie sejmu. Mam nadzieje, że z sejmu usunieci zostana przez wyborców kandydaci z partii samoobrony, PSL, PO SLD i że powstanie jednolita duża partia PiS uchwalająca budżet wiosną i bioraca pełną odpowiedzialność za kraj , bez potrzeby marnowania energii na ludzi i partie które nie dorosły do sprawowania władzy. Mam dosyć bełkotania przez posłów dietetycznych, to obraza wyborcow, zamiast dobre legislacji mamy podsycane nie wiadomo przez kogo dzialania zamącające aby śmierdziało na potegę.