Ponownie mamy na forum łamanie regulaminu, szczególnie punktu 2, który brzmi:
„Użytkownik Forum akceptuje fakt, że wypowiedzi obrażające inne osoby, wypowiedzi obsceniczne, wulgarne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby czy sprzeczne z prawem – będą usunięte, a ich autor może zostać skreślony z listy użytkowników Forum.”
Chciałem w tym miejscu przypomnieć, że na forum każdy ma prawo do własnej niezależnej wypowiedzi na tematy związane z giełdą. Jak już pisałem wcześniej, gdy zaczynałem odwiedzać to forum (jeszcze przed zalogowaniem się jako uczestnik) z mojego komputera korzystały osoby, które postępowały sprzecznie z regulaminem, za co przepraszam. Późniejsza wymiana zdań na forum z moim udziałem zawsze wynikała z ataku na moją osobę. Od tego momentu chciałem przekazać osobom mi nieżyczliwym dwie informacje:
(a) po pierwsze nie będę więcej uczestniczył w wymianie zdań z osobami nieżyczliwymi;
(b) nie zamierzam w jakimkolwiek stopniu ograniczać swoich wypowiedzi na forum tylko dlatego, że komuś to nie pasuje.
Pozdrawiam wszystkich życzliwych uczestników forum, w tym Longterm’a, Fular’a (grajka), Orła, Strokusia, Oseska, Ravdrab’a, Marka-amatora, EOU, Janusza i innych, których w tej chwili może nie pamiętam, ale bardzo cenię.