orzeł
/ 80.55.139.* / 2005-11-29 22:41
Nie zgadzam się ze Strokusiem ponieważ ja miałem w tym czasie tima,projprzem, rafako, betacom, comara,amrest,mni,techmex,plastbox,impel,comp,epn,eurocash,mostostal zabrze,sanwil no dobra nie chce mi się juz wymieniać i też zarabiałem mimo zachowań wigu 20 jak Strokuś opisał nieco powyżej :)
Pablo nie ma żadnego przełożenia i wzajemnej korelacji pomiędzy zmiennymi które przykładać do siebie chcesz.
Ja częstokroć zarabiałem na maluchach właśnie wtedy gdy wig 20 spadał! Coś przecież duzi chłopcy muszą robić z pieniędzmi gdy wig 20 rosnąć nie chce:)
Oczywiście zgadzam się ze Strokiem tylko tak sobie zażartowałem (w końcu mieliśmy kilka innych spółek w portfelach :)bo mi dziś radośnie choć nie do końca zadowolenie mnie wypełnia.
Zawsze znajdzie mi się jakiś kwasek 2 lub 3 w portfelu gubiące część zysku! Na dziś jest to arktyczny złodziej fakaniec niemilec, gotówka euro, no i jago (kto ma jago chodzi nago) NIby nie mam tego dużo ale jednak zawsze uszczknie to troszkę zysku.
POzdrawiam Pabla i Stroka.
Projprzem łapie maksa zobaczysz (tak miało być rafako,tim,proj,mni,odlewnie,i jeszcze beta zmienna kobieta za chłopami up:) no i polimex i ............ ach znowu się rozpędzam
czas odpocząć apap