ja zapowiadałem krach? i to w lutym maju i sierpniu?[w sierpniu nie napisałem ani
jednego postu]
chyba mnie z kimś pomyliłeś ale to twój problem
mniejsza o miesiące, od chyba roku wciąż kontestujesz moją diagnozę rynku, gdy piszę, że zwały nie będzie. ty piszesz, że nie masz akcji, czemu jeśli nie boisz się krachu?
w czym problem?
twoj problem jest taki że tzw. wyczucia rynku nie da się nauczyć z ksiązek to się
po prostu ma lub nie, a z twoim wyczuciem lepiej żebyś nie brał się za komentowanie
trendów a jeśli już to najwyżej dlugoterminowych
a kto ci powiedział, że ja zajmuję się komentowaniem trendów krótkoterminowych, co??? właśnie jako inwestor długoterminowy sens takiego czegoś neguję a ty znów wpierasz mi jakąś swoją bajkę
ale to to widzi nawet dziecko z
podstawówki
bzdura, od lutego 2009 mamy długoterminowy trend wzrostowy, który przeszedł w boczniak a mimo to masa idiotów na forach i anali ciągle tylko o zwale, więc to wcale nie jest takie oczywiste "nawet dla przedszkolaka"
trend długoterminowy jest oczywisty dla dziecka z podstawówki jak już jest w swej zmierzchowej fazie
jeśli mamy długoterminowy trend i nie jest on spadkowy to czemu wciąż nie kupiłeś akcji?
bo nawet dla ciebie trend nie jest oczywisty
proste jak drut