blond
/ 83.17.174.* / 2005-12-20 11:40
Wiecei co a ja z okazji śiat przeznaczył bym milion na prezenty dla dzieci dla , kórych to już ostatnie święta w szpitalu , w hospicjum... . Dałbym także tym z domow dziecka , które w wiekszości marzą o nowych butach, spodniach....
A co do inwestowania w gospodarka , uzbroił bym tereny pod budowę fabryk, które Czeychy i Węgry nam chcąc przejąć (koncerny samochodowe , producenci sprzętu RTV i AGD ), a one dałyby miejsca zarudnienia, budowa dróg tez jest dobrym pomyslem , niezlym pomysłem wydaje mi sie rozbudowanie jeszcze bardziej kompleksu logistycznego koło Strykowa niedaleko Łodzi ,tam naprawde sporo ludiz znajdzie zatrudnienie na lata . Pieniądze powinny ybć tez przeznaczone na większą prmocje młodych przedisebiorców ( tylko takich , którzy przedstawią naprawde dobry biznesplan) .
Być może zmienić calkowice system służby zdrowia , bo ten kuleje ... na jaki???. Na taki w którym PROFESOROWIE nie mieli by władzy absolutnej. bo tak naprawde to na tym szczeblu pieniadze umykją , to oni decydują jakil ek bedzie na oddziale ,nie mają praktycznie za dnego zwieszchnika , a większośc bierze w lapę mimo ze już sie dorobiła nieraz niebotycznych sum , imprezy sponsorowane na tym przez fimry farmaceutyczne (z Zachodu) . W tym temacie mozna by wymienić wiele . Tu napisałem co zrobic żeby polska farmacja staneła na nogi. Narazie tyle , jak mi coś wpadnie jeszcze od głowy napisze . Co myślicie o tym??