rene van der psf
/ 79.188.238.* / 2008-02-14 12:15
no i co z tego ?
jedyna siła , która chciała zrobic z tym porządek została przy wsparciu prywatnych mediów odrzucona. Rodowody tych mediów są publiczną wiedzą.
Nic z tego nie będzie a nowy, pan piekny tego na pewno nie zrobi ! a dlaczego ? to zapytaj się dlaczego do tej pory nie wykazała w swoim oświadczeniu majątkowych dochodów za ubiegły rok ! Nawet Julka z tym się pogodziła, ze Ćwiąkalski nie podlega prawu jak inni.
A wracając do rzeczy , czy jakikolwiek Raport komisji śledczej został sprzytkowany przez prokuraturę, czy coś się dzieje poza łapaniem szefegowych żonierzy z mafijnej sitwy ?
Polska jest cała owładnięta korupocją i układami. Jak ktos ma na przykład działkę rekreacyjną z domem za miastem to wie o czym mówię, będą dotąd ciebie okradać aż wykupisz ochronę jakiejś firmy, a kto zakłada te firmy ?
Ja opierałem się przez 5 lat aż tak mnie złupali, że następnym krokiem by łoby zapewne podpalenie domu, musiałem wykupić ochronę. To co to jest ? Ale to się dziej w cąłej Poslce w wielu obszarach życia. III RP została zbudowana na gnoju i fundamenty już jej przegniły ale strażników tej wielkiej legendy masz u nas bez liku !
tak więc nic z tego nie będzie, temat pożyje 2 tygodnie i uśnie w blogim śnie, a na 40 pietro będą nadal biegać, choć teraz modne są Włochy. Ciekawe czy Wiedeń nadal jest ważny ?