bs-69
/ 79.173.19.* / 2008-03-12 20:15
a mogłabym przydać się w Twojej firmie :).
Zaradna, energiczna, sympatyczna kobieta z wyższym wykształceniem [dziennikarstwo], zmieni pracę na lepszą, ciekawszą, gdzie będzie mogła się rozwijać i pomóc w rozwoju firmy. Chcę się czuć przydatna. Nie boję się zmian i nowych zadań. Lubię działać samodzielnie, ale też zgodnie pracuję w zespole.
Umiejętności i dotychczasowe zajęcia: specjalista ds. PR i e-marketingu, copywriter – współpraca z warszawskimi i poznańskimi agencjami reklamowymi, redaktor i korektor; autorka artykułów z różnych branż. Stworzyłam zawartość kilku serwisów internetowych o różnych profilach.
Lekkie pióro, tj. klawiatura, poczucie humoru, pomysłowość. Głowa na karku, złote ręce, oczy szeroko otwarte i dobry nos :)) Trochę wad też mam, ale te występują w pakiecie z zaletami :) Skutecznie potrafię przyciągnąć do firmy klientów i ich w niej zatrzymać, tworząc miłą, serdeczną atmosferę.
Znam dobrze kilka programów edytorskich, pakiet Office, średnio Photoshopa i Corela, podstawy html-a, podstawy administracji serwerem i obsługi stron www, oprogramowanie do tworzenia stron www typu: WordPress, Kameleon, Website Baker itp. Od lat pracuję z internetem i znam to medium bardzo dobrze; również podstawy pozycjonowania.
Pracuję zarówno na pecetach, jak i na komputerach z jabłuszkiem.
Szukam pracy i firmy która polubię, w której będę mogła porządnie zarabiać. Nie ograniczam branży, bo w różnych już pracowałam lub współpracowałam zdalnie: wydawniczej, reklamowej, badań rynku, w agencjach interaktywnych, marketingu targowym i lokalnych mediach.
Mogę ewentualnie pracować zdalnie, ale interesuje mnie stała współpraca, najchętniej związana z pisaniem i redagowaniem tekstów.
Mieszkam w Poznaniu, mam 38 lat.
Konkrety dla zainteresowanych, zapraszam serdecznie do kontaktu: bs@kfk.pl