niewierzący ateusz
/ 83.26.41.* / 2010-07-11 10:08
"czy poseł Palikot przed swoją konferencją prasową się onanizował, jak podobno ma we zwyczaju. Społeczeństwo ma prawo wiedzieć .... czy ważny polityk rządzącej partii, wiceprzewodniczący jej klubu parlamentarnego i jeden z medialnych „frontmenów” nie działa pod wpływem swoich seksualnych frustracji. Milczenie Palikota w tej sprawie jest wymowne. Charakterystyczne jest także, że jego była żona nigdy nie odpowiedziała wprost na pytanie, w jaki sposób Palikot to robi. Czy jest, jak to nazywa fachowo seksuologia, pigmalionistą, zaspakajającym się przy fotografiach i filmach, czy też, jak głoszą plotki (ile w nich prawdy, panie pośle? Dlaczego nie chce pan się do nich ustosunkowywać? Co pan ukrywa?) uprawia autoerotyzm przed swoim odbiciem w lustrze."
mam taki mały problem, mam ochotę przerobić tekst ziemkiewicza na komorowskiego, ale mam wątpliwości , w końcu to prezydent mojego kraju, jaki jest taki jest,mnie się nie podoba, ale takiego moi rodacy wybrali, proszę o radę zwolenników platformy oraz zwolenników palikota, przerobić tekst na komorowskiego czy nie?
ponawiam pytanie, panowie jliber, strefa2, PKB i inni peowscy aktywiści mogę przerobić na komorowskiego czy może jednak prezydenta uszanować i nie tykać w taki sposób?