Jaśka
/ 87.119.16.* / 2008-10-24 16:39
Grys - masz moje poparcie! Poza ty m masz rację! Wypisują jakieś p******* w artykule, gawiedź rzuca się na dalsze sejmikowanie a sytuacja jest przecież prosta = wolny rynek! To moja firma i to mój obowiązek abym jako podmiot gospodarczy osiągała cel czyli generowała zyski z tej działalności. Zawsze pytam o wszystko co mnie interesuje!!! czy panna, czy ma nieodległe plany małżeńskie, czy ma dzieci - w jakim wieku, czy zdrowo się chowają kto się nimi zaopiekuje przez 8 godzin pracy u mnie. Także zawsze pytam jak i skąd pochodzi, jak dojeżdża do pracy, czy wynajmuje stancję, czy lubi wcześnie wstawać czy jest głęboko wierzący, czy przyjdzie mi do pracy w niedzielę, czy świętuje Wielkanoc prawosławną czy katolicką! Jak dotąd żaden prawniko-dupek mnie nie obwinił, oskarżył czy skazał.
Pozostaje tylko pytanie o sens takich artykułów, ale to już nie moja broszka tylko tego pana co to zatrudnia panią piszącą takie, moim zdaniem, miernoty!!!
A swoją drogą - czy takie dezinformowanie podlega ściganiu z urzędu czy jest chronione jako działanie w dobrze pojętym interesie społęcznym??? Żenada!