zaczęła się kampania przedwyborcza PiS-u, praktycznie w każdym radio można usłyszeć spoty tej partii, według PiS są to "głosy prawdy", tyle że jak się tego słucha to napawa nas uczucie dużej sztuczności, obłudy, a Wy co o nich sądzicie? czemu ta partia zawsze w ten sam sposób prowadzi swoje kampanie?
qp
/ 80.150.85.* / 2011-07-15 12:35
bo ma ciagle tego samego i coraz bardziej agresywnego przeciwnika. Ja nie potrzebuje spotow mam swoj rozum i widze jak polska stacza sie w dol. a ogluszonym propaganda PO to nawet i spot nie pomoze jak to u gory widac.
najlepszy spot to RZECZYWISTOSC /AUTOSTRADY/INFLACJA/FUSZERA DOOKOLA to jest najlepszy spot ale kto chce to widziec, pozniej, jak nie juz, bedzie POwszystkim ale polacy zawsze lubili bagienko....
nie wiem dlaczego PO wciąż ma tak wielkie poparcie w społeczeństwie, czy ludzie nie widzą co oni z naszym krajem robią?! na jakie podwyższenia podatków chcemy się jeszcze zgodzić?!
a co też dokładnie z tym samymi problemami z jakimi boryka się PO zrobił PiS jak był u władzy? ja nie chcę wiedzieć nawet jak kraj by wyglądał gdyby z niej nie zrezygnowali, koalicja z Samoobroną i LPR najlepiej świadczy o tej partii
@@@
/ 89.76.88.* / 2011-07-15 14:22
Nie masz argumentow to wymyslasz argument idioty - co by bylo gdyby.
Jaka obłuda... zwrócili uwagę na to co schrzaniło PO