"W dalszym ciągu przyczepiają się do III RP, więc zwracam uwagę Kaczyńskim, że ja ich wyrzuciłem z dwóch powodów. Jeden powód, ten ogólnie znany: kiepsko pracowali, robili różne nieprzyjemne rzeczy. Ale drugi powód był - przekręty" - twierdzi Lech Wałęsa.
Panie Walesa, Panie Walesa czyzby nie nalezalo usunac belke ze swojego oka najpierw????
Niech lepiej pan zwroci te wszyskie tyluly co pan nie sprawiedliwie
sobie przypisal. Czemu pan tak nienawidzi Kaczynskich, bo pan woli BARABASZA. Kaczynscy chcieli kraj zdekomunizowac co panu bylo nie na reke. Bolek bylo jemu na imie. PO dzien dzisiejszy ten cyrograf pana z komunistami gnebi POLSKE i chyba ja wykonczy, pan jest niestety za to odpowiedzialny"nocna zmiana" pamieta pan. Nie ja bede pana rozliczal za ta oblude. Mam wrarzenie, ze z solidarnosci zostal tylko pan, nikogo sie nie honoruje jak pana jakby inni nie istnieli.
a przeciez byl internowani bici i przesladowani.
a pan byl jako pierwszy internowany, ale gdzie? w ciepelku z barkiem pelnym szampanow, koniakow itp. SB panu juz wszystko podliczylo.
niech pan sobie przypomnii jak pan umawial sie z komuna co do podzialu: wladza dla pana kapital dla komunistow.
To pan jest winny tej sytuacji jaka panuje obecnie w polsce. sprzedal pan "polskie". nawet jakby pan nie kolaborowal z komuna to czemu taki strach pana przed dekomunizacja??????