Ja głosowałem na SLD i to świadczy o mojej głupocie - skoro chciałem głosować na lewicę (w sensie gospodarczym), mogłem zagłosować na Samoobronę, PiS-off lub nawet LPR. Nie będzie w tym kraju dobrze dopóki nieloty na miarę Gronickiego, Rybickiego czy Balcerowicza będą robić u nas drugie USA - wkrótce nasze slumsy osiągną poziom tamtejszych...Intryguje mnie cała nagonka medialna na Leppera i jego partię - jest głupi, to fakt, w jego partii roi się od ciemnych typów i głupoli, ale czy jest głupszy od Kaczyńskiego? albo Giertycha? Czy członkowie ich partii są "czystsi"? Nie ma takiej możliwości. W takim razie co takiego jest w Lepperze, że wszystkie poprawnie politycznie media próbują (skutecznie zresztą) go ośmieszać? Uważam, że gdyby Lepper mówił, że Balcerowicz to ostoja naszej gospodarki i trzeba go chronić, traktowano by go równie dobrze jak resztę imbecyli z Wiejskiej.Teraz tylko czekam, aż mnie zjedzą zwolennicy wyżej wymienionych "ekonomistów", gdyż na Money.pl tego typu komentarze są niemile widziane i tępione przez "agentów" takich jak Dżordż i X.....a którzy dlai by się zjeść za krainę slumsów...