2014-05-29Nie uwierzysz na co pomoże ten masaż [iWoman]
(...) ku górze - instruuje Klaudia Grabska. ZOBACZ TAKŻE Joga ratunkiem na chory kręgosłup. Sprawdź, dlaczego 5 kilogramów mięsa i kilogram cukru miesięcznie - tak jemy Polacy piją napoje w kartonach (...)2014-05-23Bułgarska kuchnia okiem dublera Stevena Seagala [Platine]
(...) ? Kiedy przyjeżdżam do Bułgarii, moje ciocie pytają mnie, co chciałbym zjeść. Zawsze mówię, że krem caramel. To krem wykonany z jajek, mleka i skarmelizowanego cukru. Jest przepyszny, zapiekany i gotowany w metalowych (...)2014-05-23Jak przygotować grilla? Do mięsa dodaj... whiskey [MenStream]
(...) skarmelizowanego cukru, możemy mieć pewność, że pod nią znajduje się kruche i aromatyczne danie. O tym, że alkohol wykorzystywany do przygotowywania potraw wydobywa z nich najlepsze aromaty i poprawia teksturę, wie (...)GALERIA: Rozgrzej się zimą
2014-05-22Zmarszczki. Zmora coraz młodszych kobiet [iWoman]
(...) przeciwsłoneczną, znaczne spożycie cukru, odpowiednią ilość snu i porzucenie palenia - sugeruje dr Sebagh. Specjalista podkreśla, że młode kobiety nie potrzebują bardzo zaawansowanych technologicznie kremów (...)2014-05-20Dyrektor FoodCare: Konsumenci napojów izotonicznych zmieniają przyzwyczajenia
(...) produktu. - Istotną rolę odgrywa np. kaloryczność, stąd ogromna popularność stewii. Wyciąg z liści stewii jest niemal 300-krotnie słodszy od cukru (sacharozy). Niewielka jego ilość wystarczy, aby napój (...)2014-05-19Ruszyła kolejna kampania dla marki Bonduelle
(...) sałatami i warzywami wiosną oraz latem. Działania promocyjne są adresowane do kobiet w wieku 20-44 lat.Kukurydza Złocista Bonduelle jest naturalnie słodka, pomimo tego, że nie dodajemy do niej cukru, ponadto (...)2014-05-14Inflacja w Polsce wciąż rekordowo niska
(...) potaniał cukier (o 7,8 proc.). Mniej również niż przed miesiącem płacono za mąkę pszenną (o 2,4 proc.), warzywa (o 1,7 proc.), oleje i tłuszcze (o 1,2 proc.) oraz ryż (o 0,7 proc.). W kwietniu niższe były (...)2014-05-12"Kapuściany" dobry start
(...) mikroskładniki - bor oraz molibden - poprawiają produkcję i transport cukrów. Pierwiastki te zwiększają pobieranie i transport azotu oraz produkcję białek. Bor w połączeniu z molibdenem działa antystresowo (...)2014-05-11Rolnictwo w Polsce. Coraz mniej producentów truskawek
(...) się spodziewać w czerwcu. Stowarzyszenie informuje na swojej stronie, że ze względu na warunki dojrzewania truskawkę kaszubską odróżnia od innych gatunków większa zawartość cukru w owocach. Ma na to wpływ (...)2014-05-08Slow Jogging, czyli wolna droga ku długowieczności [MenStream]
(...) trójglicerydów, wysokim ciśnieniem tętniczym oraz stężeniem cukru we krwi i niskim poziomem cholesterolu HCL, co może prowadzić do chorób serca, miażdżycy i cukrzycy typu 2. Innym problemem – powiązanym (...)2014-05-08Ekologiczny "plastik" z pancerzyków krewetek
(...) - czytamy na stronie "Popular Science". Materiał (nazywany roboczo shrilk) produkuje się z chitozanu, obecnego w pancerzykach krewetek związku chemicznego należącego do cukrów złożonych (czyli jednocześnie (...)2014-05-08Sikorski: chcemy rozwijać stosunki z Rosją. Premier gani prezesa PiS
(...) nie brakuje dziś cukru ani mąki, a dolar nie jest po sześć złotych albo więcej. To wynika z naszego aktywnego członkostwa w Unii Europejskiej i NATO oraz odpowiedzialnej postawy ministra spraw zagranicznych (...)2014-05-08Dlaczego boimy się zmienić dostawcę energii elektrycznej?
(...) samym, jak mleko, cukier czy benzyna. Dzięki temu odbiorcy zrozumieją, że mają konkretne prawa - tłumaczy w rozmowie z agencją informacyjną Newseria Biznes Maciej Bando, wiceprezes Urzędu Regulacji (...)2014-05-05Ceny żywności nie będą rosnąć przez blokadę eksportu
(...) Nie zapowiada się, aby w najbliższych miesiącach nastąpiły znaczące podwyżki cen żywności. Tanieć może wieprzowina, przetwory mleczarskie i cukier - donosi Rzeczpospolita".Monika Kurtek, główny (...)2014-05-03Nowe etykiety na żywności mają ułatwić konsumentom wybór produktów
(...) , węglowodanów, cukrów, białek i soli. Treść obowiązkowej informacji o wartości odżywczej może zostać uzupełniona informacją o ilości innych składników odżywczych. Obowiązkowe znakowanie wartością odżywczą będzie (...)wstecz | 45| 46| 47| 48| 49| 50| 51| 52| 53| 54| | dalej |