Na skróty
Forum W wolnym czasiePodróżeBiuro podroży Invitatio - opinia

Biuro podroży Invitatio - opinia

skomentuj
slawekw1 / 2011-03-30 13:35
Chciałbym przestrzec przed tym biurem podróży - nie są rzetelni wobec agentów z którymi
współpracują - moja opinia jest całkowicie negatywna, nie wiem jak traktują klientów
indywidualnych, ale właścicielka unika kontaktu, nie odpowiada na telefony, sms, maile.
Wszystko pięknie jak dostawała klientów, gdy przyszło to uregulowania płatności - koniec
kontaktu ...
Wyświetlaj:
narciarz / 83.24.147.* / 2012-02-05 23:09
Bardzo polecam biuro Invitatio, zwłaszcza jeśli chodzi o zimowe wyjazdy narciarskie. Szefowa biura sama jeździ na nartach, więc doskonale wie czego potrzeba miłośnikom białego szaleństwa. Niedawny wyjazd w Dolomity do Val di Fiemme (20-29 stycznia 2012) był dobrym tego przykładem. Został zorganizowany perfekcyjnie, poczynając od obecności instruktorów narciarskich, zajmujących się uczestnikami na różnym stopniu zaawansowania, a kończąc na takich drobiazgach jak papier śniadaniowy i torebki plastikowe, co rano wykładane na stołówce, by narciarze jadący na stok mieli w co zapakować kanapki robione ze śniadania. A do tego jeszcze urokliwe miejsce pobytu - pensjonat koło górskiego sanktuarium maryjnego Pietralba - i naprawdę rodzinna atmosfera.
mika / 80.238.99.* / 2011-11-12 16:34
Mam podobne odczucia co do tego biura,jestem klientką, myślałam o wysłaniu dziecka z tego biura na wyjazd edukacyjny, jednak okazało się, że oferta ma wiele niedociągnięć.W związku z tym, że już naobiecywałam dziecku, że pojedzie na (z pozoru bardzo ciekawą) wycieczkę postanowiłam zadzwonić do firmy, aby wyjaśnić swoje wątpliwości. Pracowniczka zamiast rzeczowo rozmawiać z potencjalnym nabywcą, zachęcić nakrzyczała na mnie. Poprosiłam o kontakt z właścicielką, pani odpowiedziała, żebym podała swój numer telefonu, to do mnie oddzwoni. Do tej pory cisza. Wielka szkoda, że naobiecywałam już synowi :( Teraz mam dylemat.
gromadzia3 / 83.11.195.* / 2012-02-22 23:29
Polecam biuro funclub. Wszystkie moje wyjazdy były bardzo dobrze zorganizowane. Stan hoteli zgadzał się z tym, co zastaliśmy na miejscu. Na miejscu opieka rezydenta, podróż luksusowym autokarem,fachowe porady przed wyjazdem. Oferty można rezerwować przez internet, co jest dużym udogodnieniem. Dla ciekawych świata możliwość wykupienia wycieczek. A już napewno nie pojechałabym na wakacje z biurem,którego właścicielka krzyczy na mnie??!!
skomentuj
Reklama
Powszechny Dom Kredytowy

Najnowsze wpisy