jak założyć sklep internetowy?
Chciałbym otworzyć własny biznes, mam pomysł na sprzedaż produktów elektronicznych,
najłatwiejsze wyjście to sklep internetowy, jednak chętnie posłucham ekspertów jak
powinienem się za to zabrać krok po kroku? jak założyć sklep internetowy? będę wdzięczny za
wszelkie rady, bo moja wiedza jest minimalna...
Dali
/ 77.255.8.* / 2012-04-25 13:52
Przy minimalnej wiedzy samodzielne próby nie mają najmniejszego sensu. Lepiej polecić stworzenie sklepu specjalistom. Pojawiają się naprawdę ciekawe oferty i co ważne nie potrzebna jest góra pieniędzy, żeby skorzystać z pomocy profesjonalistów. Ostatnio widziałem założenie profesjonalnego sklepu internetowego za 480...mogłoby wydawać się podejrzane, ale to tylko promocja, więc poza nią usługa tej firmy kosztuje więcej(1200).
Jedną z kwestii o którą należy, zadbać już na samym początku zakładania, e-sklepu jest wybór firmy kurierskiej. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą nowoczesnego serwisu kurierskiego www.Pakka.pl. Nasz serwis jest stworzony tak, aby przy licznych funkcjonalnościach pozostał nadal prosty i intuicyjny w obsłudze, dla każdego klienta, również mniej doświadczonego. Właścicieli sklepów internetowych z pewnością zainteresuje możliwość pełnej i bezpłatnej integracji ze sklepem internetowym, systemem magazynowy i księgowym, oraz allegro.pl. Ponad to serwis umożliwia korzystanie z zaawansowanych statystyk, tworzenie szablonów zleceń, płatności on-line oraz wiele innych funkcji. Wystarczy sprawdzić na www.Pakka.pl
Bongoz
/ 85.222.86.* / 2012-04-25 13:21
Apaczka chyba wychodzi taniej dla takich małych firm i ma umowę z UPS-em.
Ania85707
/ 46.134.206.* / 2012-05-02 18:20
Korzystałam z apaczki kiedyś i naprawdę wyszło bardzo tanio. Wysyłałam dość sporo p kraju ale jako osoba prywatna, jako firma wyjdzie pewnie jeszcze taniej. A UPS wiadomo, sprawdzony, solidny kurier.
docha
/ 89.191.166.* / 2012-05-07 10:14
my tez korzystamy z apaczki, współpracują z największymi kurierami w branży (UPS, DPD, OPEK itd.), ceny mają niskie, wiec na prawdę się opłaca
Witam
Zapraszam wszystkich zainteresowanych prowadzących firmę oraz osoby myślące o założeniu jej na stronę Biznes Forum:
www.biznesforum.blogspot.com
Ostatnio poruszone tematy to:
Zus i zobowiązania wobec niego
Biznes plan
Uproszczony biznes plan przedsiębiorstwa transportowego
Franczyza
E- sklep za darmo
Venture Capital- jako jeden ze sposobów finansowania działalności.
Zapraszam
bolog
/ 83.230.0.* / 2012-02-08 15:30
Założenie sklepu internetowego nie jest teraz trudne, wystarczy wejść na stronę www.sklepyWWW.pl , dokładnie tu http://sstore.pl/new_store.php i w kilka minut założyć sklep www. Serwis ten oferuje gotowe rozwiązanie do prowadzenia sklepu, w bardzo niskiej cenie. Oferuje też pomoc techniczną na każdym etapie. Wiem coś o tym bo sam prowadzę już kilka lat e-sklep na oprogramowaniu sklepu sStore pod adresem http://mmastyle.pl/ i jestem zadowolony z tego rozwiązania.
BenedyktR
/ 195.205.86.* / 2012-02-08 15:38
Rzeczywiście bradzo tanio oferuje firma sStore sklepy internetowe, za 300 zł już...
Antonina594
/ 77.255.8.* / 2012-04-25 09:32
no właśnie, jakie znacie formy zajmujące się sklepami internetowymi? widziałam, że czasem pojawiają się fajne oferty na różnych portalach z zakupami grupowymi. Można na niezłe promocje trafić
Temat jest bardzo rozległy, ale zawsze warto przemyśleć następujące aspekty 1)Pomysł 2 ) Analiza rynku,konkurencji 3) Wybór oprogramowania 3) Wdrożenie (od grafiki sklepu, po konfigurację z programem do fakturowania i magazynu) 4) Marketing i promocja 5) Komunikacja z klientem. Zachęcam do zakupu gotowego rozwiązania i wynajęcia oprogramowania na serwerze. Koszt tylko 129 zł- Comarch OPTIMA iSklep24. Jeżeli sa pytania: joanna.puchala@cdnpartner.pl . Naszym Klientom udostepniamy e-book "Jak prowadzić sój sklep internetowy".
bardzo istotne jest też pozycjonowanie strony, żeby potencjalny klient mógł Cię szybko znaleźć
Reklama