zdeguistowany/a/
/ 62.40.81.* / 2007-08-03 22:56
jestem stałym czytelnikiem forum. Moje prywatne zdanie jest takie ,że nic się nie zmieni , co najwyżej zmienią skład PKW i cała sprawa pójdzie do lamusa.Robi sie wielki szum a i tak nikogo nie rozliczą w mysl zasady Ty mnie to i ja Ciebie nie rozlicze dokładnie. Szum w polskiiej pilityce był, jest i bedzie, dopóty do władzy nie dojda nasze dzieci "jeszcze te nie narodzonie i niczym nieskażone "Wszyscy chwlala PiS i Kaczki a prosze sobie przypomnieć afere FoZ nawet juz nie pamiętam dokładnej nazwy/ i co? nic - nikt nikogo nie rozliczył , nikt za nic nie odpowiadał?. Nasuwa mi sie myśl- nie każdy sie musi zgadzać- oddajcie władzę polakom w swoje rece - a oni sie sami wykonczą. Czy tak w istocie nie jest? tylko my zwykli obywatele ciągle robimy swoje, pracujemy i jest mam naprawdę ciężko a pseudo rządzący maja to w nosie. Co ich interesuje zwykły obywatel/ Lepper przykład - Andrzejku a gdzie maja iść obywatele po porade z taka choroba jak TY? - wiem tylko do ........ nie dokoncze. Polski rząd nie robi nic konkretnego , tylko sie kłóci o władzę. POLACY TAK DALEJ BYC NIE MOżE zróbmy coś-szczerze to nie bardzo wiem? Może pozwólmy rządzic fachowcom a nie politykom !!!!!!!.P.S. Polska to" mały kraj" by było 460 posłow/ osłów/ i 100 senatorów. - może czas pomysleć o redukcji ? , a że nie wspomne o niższych szczeblach. Mniej posłów, senatorów, radnych a co za tym idzie / kosztów/ i bedzie tanie państwo, ale z osób kompetentnych. WSZYSCY POLITYCY- CHCESZ SIE BAWIC W POLITYKE TO SAM SOBIE NA NIA ZASłUż .Niech tym krajem rzadza osoby NAPRAWDE UCZCIWE. Czasami mam wrażenie, że ogladam mappet show , tyle , że bez dziadków na balkonie. Sorry za błedy, ale jstem trak zdegustowanym polakiem , że juz brak mi słów do polityków.