Wiem coś o tym, bo w najbliższej pięciolatce zamierzam zbudować swojej rodzinie domek[chociaż zważywszy na planowany 22%
VAT nie wiem czy ten plan się ziści]. Dużo czytam na temat budowy i jako fachowiec - amator muszę stwierdzić, że na gruzach raczej nie da się zbudować nic trwałego!. Najpierw ten gruz trzeba sprzątnąć. Ostatnio PiS zgłosił ponoć pomysł samorozwiązania się parlamentu. I chociaż odebrałam to raczej jako utopię, to myślę że w obecnej sytuacji miałoby to sens. Ale wtedy WSZYSCY muszą głosować rozsądnie!!! Zyta Gilowska na premiera, ministra finansów, OSTATNIEGO prezesa ZUSU, Prezesa GUC, Głównego Inspektora Skarbowego. Poprostu jestem jej fanką! Inne partie [oprócz PiS] na bruk. A Miller i jego klika za jazdę takimi furami powinni mieć sądownie zasądzone spłaty za ten luksus z następnych pensji rządowych lub innych na dobro skarbu państwa [mój mąż mówi, że to są jedne z najdroższych aut w zakupie a o eksploatacji - patrz:regularne serwsis - lepiej nie mówić]. Słyszeliście o dzisiejszej awerce z vce ministrem finansów (Robert Kwaśniak) i jego żonką (Agniesią Miksa), która występowała przed sądami reprezentując firmy w sporach z urządem celnym, w czasie kiedy jej mąż był Dyr.Departamentu Ceł w Ministerstwie Finansów? No poprostu jaja jak berety!. I najlepsze jest to że On nic o tym nie wie! To przepraszam z kim On sypia w jednym łóżku: żoną czy kimś innym? Ale czego można się spodziewać po takim nazwisku? PANIE MINISTRZE: słyszał Pan kiedyś o konflikcie interesów ???Mam smutne wrażenie, że ten kraj stacza się po równi pochyłej...