nie wiem czy Krzychu pamietasz jak PB walnął ogórkowy temat o "upadajacych biurach podrózy" przed sezonem urlopowym- wiesz,że ŻADNE z nich nie upadło do dzisiaj?
Ostatnio mi nawet dali kilka zadań do roboty... no i jeden gość ze szwecji miał w razie pottrzeby mi pomagać... bo dokumentacja projektu po szwedzku... no ale pech bo się okazało, że gośc na 3 tygodnie do Australii pojechał, pytam się managera kogo mam się w takim razie spytać na to on, że nie ma czasu bo się pakuje do podruży do Afryki... no to napisałem do szefa szwedzkiego... a ten z koleji na narty pojechał do Norwegii... księgowa też pensje wcześniej przelała bo do końca roku bedzie w Afryce... chyba cały nasz managment do Afryki jedzie.
Brydzia przeszkadza takim jak WY bo mamcie w łepetynach popie.rdolone na MAXa 303 ten chlew tutaj jak takie świnie ryjecie non stop nawet przed Świętami
taaak MEGA zyski , urojone , ta paranoja tutaj jest zaraźliwa zaczęło się od Maksia 303 naszego inwestora co na mu "MADZIA" za święta płaciła i TV "Befsztyk" za Karaiby a "Prosiak" za podpaski dla kochanki bo pinindzy sie nie oddaje babom ;-))))))))))))))
te nasze małe gówniane społeczki to TFI sobie robią wyceny , NG2 w kilka sesji z 38 na 54 zł zrobili , Amrest to samo i inne też , te ich wirtualne wyceny z realnymi bonusami na koniec roku
ciekawe jak zareagują na tak manipulowane dane czy ucieszy ich te zredukowanw 2,8% dobrze napisane jak manipulują i czym się leszcz podnieca
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zaskakujaca-rewizja-danych-z-USA-2067652.html
chłopcze reprezentujesz poziom 5 klasy podstawówki pasujesz z Maxiem303 te wstawki sa komiczne i dają niezły UBAW , tutaj już nie ma normalnych ludzi to jest pewne JB paranoik na punkcie wiadomo kogo , TOMOK alkoholik , MAX303 schizol , jakiś zacietrzewiony barakuda, Krzychu analfabeta, to jakaś paranoja i wy chcecie tutaj mieć dyskusje na poziomie chyba podstawówki ;-))))))),
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.