lefefeefttttttttt
/ 89.74.134.* / 2009-03-04 23:47
Po pierwsze chciałbym zaznaczyć, że to dobrze, że nie zdecydowałeś się na firmę Electrolux!!! Sam niestety jestem
posiadaczem; Pralki(od 3lat zepsuła się już 2 razy), Płyta gazowa(od nowości problemy z zapaleniem palników), Zmywarka(strasznie dużo prądu zużywa), lodówka(dużo prądu pobiera i jest głośna. Nawet po wypoziomowaniu), piekarnik(narazie Ok). Chcę wspomnieć jeszcze o oszczędnym wykonaniu tych wszystkich urządzeń. Są po prostu tandetnie wykończone. Niestety stwierdziłem to po dłuższym użytkowaniu. Z wyglądu ok. Chciałbym przestrzec innych, żeby nie kierowali się marką tak jak ja to zrobiłem. Chciałem mieć wszystko jednej firmy z podobnym lub takim samym designem jak inne urządzenia tejże firmy. To był błąd!!! Należy wybierać liderów w poszczególnych urządzeniach!!! Jednak od tej reguły istnieje jeden ewenement. Firma Miele z tymże ceny ich produktów są absurdalne!!! Proponuję unikać także produktów szwedzkich!!! A jak uważasz je za dobre produkty!?!?!!! Proponuję porównać je z ich niemieckimi odpowiednikami!!! Trzeba mieć tylko jedno na względzie. Tak naprawdę wszystko się psuje. Tylko jedno bardziej, a drugie mniej. Electrolux należy do tej pierwszej grupy.
Natomiast wracając do wątku artykułu uważam to za chory pomysł, żeby podszywać się za użytkownika danej usługi lub produktu. Jestem oburzony i czuję się oszukany, ponieważ często rozwiązywałem swoje wątpliwości związane z produktami, jakie zamierzałem kupić. Posługując się wpisami na forum + ocena w punktacji gwiazdek. Wydaje mi się, że tego typu praktyki są karalne!!?!?!!! A jeżeli nie są to powinny być!!!! Tego typu firmy powinny zostać zamknięte!!! To jest wprowadzanie ludzi w błąd i ich okłamywanie!!! Jestem za gdyby było to zaznaczone, że to agent reklamowy napisał tą opinię. NIE POWINNO BYĆ TO UKRYWANE!!!