Andrzej K
/ 77.114.18.* / 2008-12-20 16:00
Zwolnić posłów nierobów. Ponoć jest recesja.
Jacy Polacy są za tym, aby karać 12 lat więzienia za klapsa?
A huligan, który pobije startuszkę ile dostanie?
Kto będzie płacił na utrzymanie przestępców, rosnących z "bezstresowych" dzieci i młodzieży?
Aborcja - czyli bezlitosny mord nienarodzonych - rwanie, ćwiartowanie dzieci w łonie matki OK, zabijanie zarodków z "in vitro" OK, "eutanazja" - mord starszych i schorowanych ludzi OK, przyzwolenie na adopcję niewinnych dzieci dla zboczonych homoseksualistów OK, znęcanie się dzieci i młodzieży nad starymi OK, huligaństwo i rozboje OK, rozwody - tragedie dzieci OK, mafia, także u szczytów władzy OK, olbrzymie nadużycia finansowe (kradzieże) na szczytach władzy OK. Te wszystkie rzeczy są dlatego, że gdzieś zabrakło rodziców, ale także dyscypliny i także klapsów.
Mam czwórkę dzieci. Mogę zagwrantować, że moje dzieci będą pracować i płacić podatki na dzieci tych zboczonych posłów, którzy ustanawiają takie ustawy i kradną nasze pieniądze. Dzieci ich będą co najmniej bezużyteczne dla społeczeństwa - cwaniacy, ćpuny,itp.
Brawo, tak trzymać.
Drodzy posłowie, proszę przenieść się na księżyc i tam eksperymentować! W moim wolnym kraju nie pozwalam!!!