Kolejna akcja czyli ciÄ
g dalszy zĹego Banku Toyota - Perfect Fucxxxxng, nie Banking: dzieĹ 18.08.2008. Zaczynamy. WpĹywa kwota bliska 10 000 zĹ, wszystko super. DokonujÄ przelewĂłw, wypĹat z konta kartÄ
, etc. W tabeli pokazujÄ
cej liczbÄ zablokowanych transakcji (0). Saldo dostÄpne ponad 2600 zĹ - takie info dostaje sms'em. ChcÄ wypĹaciÄ z bankomatu 100 zĹ - stan konta 0,00 zĹ. WchodzÄ do banku internetowego, loguje siÄ - po jednej stronie saldo dostÄpne ponad 2600 zĹ, w polu stanu karty - 0,00 zĹ. Blokad (0) O co chodzi? DzwoniÄ do TB i pytam. Okazuje siÄ, Ĺźe jest 3 transakcje oczekujÄ
ce na zaksiÄgowanie, ale nawet po ich podliczeniu nadal powinno na kocie zostaÄ 700 - 600 zĹ - jest zero. WĂłwczas Pani informuje mnie, Ĺźe jest problem w banku i juĹź siÄ tym zajmujÄ
. Pomijam fakt, Ĺźe TB ma system wewnÄtrznych wiadomoĹci, ktĂłre moĹźna odczytywaÄ po zalogowaniu siÄ do banku. - Nigdy nie uĹźyty do celĂłw poinformowania Klienta o usterkach. GeneralizujÄ
c: burdel, brak szacunku dla Klienta, zero wsparcia, zero pomocy, zero informacji - przepraszam, informujÄ
mnie jak mam siÄ pozbyÄ pieniÄdzy Ĺźeby wygraÄ marnÄ
ToyotÄ o gabarytach igloo pingwina. NaprawdÄ - strach, zero kontroli nad pieniÄdzmi. Trzeba biegaÄ z notesem i pisaÄ ĹliniÄ
c oĹĂłwek, Ĺźeby byÄ na bieĹźÄ
co. ProponujÄ daÄ klientom w promocji liczydĹa. Chamstwo i jeszcze raz chamstwo! Nic siÄ nie zmieniĹo od czasu mojego ostatniego postu, ba! od roku nic, zero zmian. PR majÄ
mocny, ale bank jest jak szambo - wpadniesz, to CiÄ wciÄ
gajÄ
, aĹź poczujesz w nosie ten zapach nierzetelnych usĹug. Pozdrawiam.