emefemka
/ 94.40.115.* / 2010-07-21 08:35
Otrzymałam smsa :
" na pokład samolotu lecącego do Smoleńska wsiadł człowiek " mały" , kłotliwy, przeciętny prezydent,zaściankowy i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: " spieprzaj dziadu", " małpa w czerwonym ", " ja pania załatwię" , nieznający słów refrenu hymnu.... Pośmiewisko nie tylko satyryków ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym. .. W trumnie ze Smoleńska przywieziono " wybitnego męża stanu", " Patriotę" , " bohatera narodowego", "ojca narodu", " największego Polaka" równego królom. Ja sie pytam kto podmienił zwłoki? I gdzie jest ciało Kaczyńskiego? " koniec cytatu smsa.
Pewnie taki sms trafił do wielu i pewnie każdego zastanowił jacy jestesmy zakłamani i jak widzimy osoby przed smiercią a potem jak wpadamy w gloryfikacje po. Nawet media tego nie unikneły. Az sie niedobrze robiło. Teraz Pis tworzy komisje. Uspokójcie sie. A gdzie pokora? A gdzie spokój wieczny dla zmarłych? A gdzie wiara i modlitwa? Bronia krzyża, przeklinając , złozecząc, pełni nienawiści i chęci mordu. Obrzydlistwo. I nie ma znaczenia kto z jakiej opcji i czy jest z kleru czy nie. Mało Wam tragedii ; kryzys, ciężka zima, Smoleńsk, powodzie a teraz upały. jakiej nauczki Wam trzeba by sie opamietać? Straszne, katolicki naród a tyle nienawiści i obłudy.