obserwator
/ 83.20.186.* / 2006-08-12 09:34
Wiele młodych osób z mojego grona zamierza związać sie z Warszawą, zyć w niej i cieszyć sie z jej sukcesów, żeby to miasto było zawsze piękne, rozwojowe i tetniło zyciem. Młode pokolenie zaczyna lekceważąco wyrazać sie o Platformie Obywatelskiej, bo po deszczach tonie , wszystko trzeszczy , dziury widać jak na dłoni, niebyt polityczny na wyciagnięcie ręki. Ponad 150 posło gardłuje jak wilki w ksieżycowa noc i nic z tego nie powstaje , chyba że zadyme śnieżną można uznać, za coś pożytecznego. Dobrze by było aby liderzy Platformy , którzy zatracili rownowagę , podali do publicznej wiadomości, jak spędzaja wakacje >> warto by wiedzieć. Dzisiaj publikatory oglosiły, że dzięki inicjatywie obywatelskiej zatrzymano lekarza pijanego, wygrażajacego bronią , majacego w domu więcej broni niz odkryci terroryści w anglii u których zadnej bronii nie znaleziono, ponadto amerykanin kierowaca w Warszawie po kłótni z warszawskim kierowcą wyciąga nóż i 3 razy dźga w brzuch. Czy kandydatka PO jako kobieta sobie poradzi z przyszłą prezydenturą Warszawy, moim zdaniem nie, bo jak ją słyszałem zeznająca na Komisji Śledczej to ręce mi opadły i juz nie dziwiłem się, że za granica z jej umiejętności profesorskich zrezygnowano. Jak długo jeszcze pewne nazwiska okazujące słabość zawodową, przenosić sie będą do polityki, żeby dalej zaistnieć ale wyborcy winni wyłapywać tego rodzaju sytuacje, bo szkoda czasu, jest tylu innych zdolnych do zagospodarowania.