szczesliwy byly pracownik
/ 213.158.196.* / 2007-06-27 22:38
Wiecie co??Strasznie mi szkoda tych ludzi co straca prace, ale na pewno nie ludzi zarzadzajacych tymi spólkami-takimi jak Pan Fishan,Pani Turkowska, Pan trzebiatowski,Pan Wisniewski - dramat...jeden P.Tkaczyk ma klase-jesli firma byla zarzadzana przez takie osoby to co sie dziwic upadlosci-Pani Prezes...ustawila juz swojego synka-co zaopatrywal nasze fabryki w drewno III gatunku,palcili mu w 1 kolejnosci...za I gatunek...,Pan Fishan..wlasne zakaldy, Trzebiatowski-dramat nawet, nie mowiac o Wisniewskim...Wcale sie nie dziwie i bardzo im dobrze,chociaz oni juz i tak maja zabezpieczona przyszlosc-jeszcze pewnie zarobia na tej upadlosci...:)Takie zycie...mam tylko satysfakcje ze juz tam mnie nie ma!I uwierzcie...sa normalne prace,normalne firmy...to byl dramat...aha jeszcze zapomnialem o Mazur Comfort,-Pani Prezes tez ladnie ustawila coreczke:)-wieciegdzie jest coreczka szefem?:)W Mazur Comfort - znalazla prace w Gazecie wyborczej:)Albo firmy Head hunterskie ja z rekrutowaly:)normalnie kpiny....nie zalamujcie sie ludzie, niech w koncu poczuja smrod kolo dupy i im tez sie dobiora do tylka.....bo nie tylko niemiecki zarzad jest tutaj winny.pozdrawiam