obserwator
/ 83.20.165.* / 2006-07-23 11:32
ggaga>> niebawem wejdzie ustawa która pozwoli prawnie bronić sie polakom przed potwornymi antypolonizmami, nie bedzie wolno bezkarnie przypisywać win nie popelnionych opartych na klamstwie , co do holokaustu mial on miejsce wiele razy w świecie i jest zbrodnia przeciwko ludzkości, nie do wybaczenia . Sformułowanie ...tu mial miejsce holokaust jest podobne do antypolonizmu >> polskie obozy śmierci, zatem należy powstrzymywać język jak sie nie rozumie znaczenia słow. Przypominam, że w ostatniej Naszej Polsce- tygodnik, opublikowano obszerna liste pretorian Hitlera w dużej liczbie >> dzisiaj nazywanych nazistami, przedtem posiadającymi obywatelstwo niemieckie a pochodzenie żydowskie. Swoim rodakom semitom w kraju i sąsiadom czynnie zgotowali zagladę , jak to czytałem to zaplakałem że naród sam sobie może zgotować samounicestwienie biologiczne do ostatniego człowieka a wszystkim pomagającym złapanym mordowano bez sądu na miejscu rozstrzeliwano całe rodziny, dzieci i matki , braci i dziadków, całe pokolenia. O tym dzisiaj zapominaja analfabeci dla wygody nie uczący sie historii bo niewygodna. A dzisiaj publikatury rozmawiaja z mieszkańcami IZRAELA chroniącymi sie w schronach, mówiącymi po rosyjsku w liczbie ponad miliona a to wiem z innych źródeł. Kim sa Ci ludzie, czy nie zachodzi podobieństwo do pretorian czy ludzie tego nie widzą.