Witam i pozdrawiam
Mój zbiorek alfabetycznie… po dłuższej przerwie
(właściwie to nuda, prawie bez zmian w kwestii spółek):
- ECARD - PP -
akcje miałem średnio za 3,34 więc teraz wirtualnie to 3,24 (aktualny kurs;) minus 1,00zł (do zapłaty za PP) to 2,24 zł - teraz jednak to "poczekalnia",
- FON - średnio 0,99zł (teraz za 0,20zł) ... i fajnie jest ... czekam na PP ... mam od 10'2006 + późniejsze dokupywanie,
- MASTERS - po wcześniejszej sprzedaży, teraz mam za 0,60zł (gratuluje tym co kupili 18.05.2007r. za 0,59zł ;)
- MCI - perełka ... średnio za 5,94zł ... wstyd!!!! ... dlaczego nie dokupywałem? ... bo nie było za co ... lub kupowałem "coś" innego ... mniami ci ona ... mam od 02-04'2006
- MIESZKO – po uśrednieniu (w dół) zakup za 3,75 w maju (wcześniej zakupy za 4,10, 4,05 i 4,00), sprzedałem za 4,00zł (zysk fuks +3%) tą spółeczkę za szybko postanowiłem kupować … i pa … kasa poszła na urlop … rezerwacje itp. … nie mogę się już doczekać … a to już wkrótce,
- PC GUARD - zakup za 0,67 ... jak dojedzie do tej wartości to idę po Jacka Danielsa i kroję cytrynki ;) ... mam od 03'2007
- STX – średnio za 5,64 zł … mam od 02'2007 i dużo zawirowań z nią i w niej w tak krótkim czasie ... czekam
PS 1 (jak czytam nieraz ... to wychodzi że nie ruchliwy ;) jestem) a na "moich" spółkach można kilka razy dziennie obracać z lepszym lub gorszym skutkiem i nie wirtrualnym,
PS 2 (miałem kilka spółek, że jak widzę ich kurs dzisiaj to ... na dupie lepiej było by ... a że było mineło ... nie szarpię
Powodzenia wszystkim życzę