Ja jeszcze pół godziny temu byłem w wirtualnym zoo wrocławskim i wszystkim lubiącym zwierzęta polecam gorąco (moje dwie córki były zachwycone)
Batman bez obrazy ale info typu kontrakty dały zarobić nie niesie ze sobą nic a nic :) kiedy tym kolegom kontraktowcom dasz wreszcie jasne info typu (otwieram pozycję - zamykam pozycję ) czekają zapewne z utęsknieniem :)
Obawiam się że niebezpieczeństwo próbowania swoich sił na kontr po tak euforycznych codziennych Twych lakonicznych stwierdzeniach o zyskach może dla niektórych być duże a może nawet bardzo duże :(
Spróbuj więc chłopakom i dziewczętom zapodać historię swych kontraktowych poczynań. No chyba że pilnie strzeżesz swych tajemnic do czego masz absolutne prawo ale wtedy pewnie też nikogo nie interesuje czy zyskałeś czy nie:)
nie to żebym się troszczył o całe towarzystwo z money ale się tak mi zdaje że to właśnie nie do końca wpisuje się w to o co tutak chodzi :)
może jeszcze inaczej : moje wrażenie wynika z porównania z tym co działo się tutaj parę i parenaście miesięcy temu kiedy na żywca i prawdziwie sprzedawaliśmy siebie i swoje ruchy (Ania,Stroke,Pablo,JUjo,Dżej,Hajdi,Igorek i cała super Reszta) Tęsknota mnie ogarnia bo zawsze tęsknię za tym co miłe dobre i prawdziwe:)
ps Batman z całym szacunkiem odnoszę się do CIebie i Twych dokonań inwestorskich więc nie obieraj tego jako jakąkolwiek formę pstryczka w nosek
pozdrawiam