ci co myślą inaczej!? - co to ma być za teza? Niedługo złodziei i pedofilów, kryminalistów i ostatnie mendy w społeczeństwie i zakały wszystkie narodu będziecie nazywać Ludźmi myślącymi inaczej?! Normalnie ręce opadają jak się słuch gdzieniegdzie etyki tego społeczeństwa. Mizera normalnie.....
Do ostatnich wyborów interesowałem się polityką i bardzo mi leżała sprawa Polski na sercu, teraz straciłem już nadzieje na normalność w tym kraju, nie oglądam nawet telewizji. Słucham w radiu tylko muzyki jak są wiadomości to je wyłączam. Dlaczego? - bo nie lubię i już nie mogę dłużej znieść faktu, że się robi w biały dzień ze mnie w szyderczy sposób idiotę i wciska takie p*******, że aż głupio. Mam swój rozum i nie łykam porąbanych wiadomości czasem nie wiążących się do kupy nawet z tym co się dzieje.
Kopią nas Polaków w d....ę a my mówimy Nic się nie stało .... tak już musi być, bo Tusk ma racje zawsze....
Na koniec mojego osobistego zdania na ten temat:
Mówią "Tak mi dopomóż Bóg" jaka tu w ogóle logika skoro "jutro" będą krzyż ściągać???!!! cynicy a nie politycy. Aż serce boli jak się tego słucha, aż żal.... aż żal.....