dżeju
/ .* / 2005-03-04 10:05
o ile się nie myle, to ktoś tu ma MNI d. Szeptel. wczoraj transakcja pakietowa po 5 zł! czy dziś kurs będzie "równał"?uwaga na Boryszew - zaczyna zakręcać! eh, nadchodzą lepsze dni (i nie mam na myśli tylko wiosny, nie, nie)orle, energoPN nie wywołuje tu większych emocji niż zozole, ostatnio po prostu dużo się wokół dziejea co do Ferrum, to miałeś jak zwykle rację, choć obaj już chyba zwątpiliśmy. ja dokupiłem wczoraj. przekonał mnie ten mały bo mały ale zawsze wzrościk, prawie idealnie odbiło się od linii trendu długoterminowego, jak już wcześniej bywało, a z powodu małej płynności to może być ważne, bo zwabia "techników". pamiętacie, jak kilka sesji temu (nie piszę "dni" bo czas odliczam sesjami:) zastanawiałem się publicznie (ekshibicjonista!) dlaczego kursy Beefsanu i Ferrum pokrywają się? zauważyłem jeszcze kilka innych spółek. Otóż, są to spółki o małej płynności, z 2fix, na których właśnie trend odgrywa znaczącą rolę, a że trend wzrostowy zaczął się mniej więcej w tym samym czasie, podobnie wyglądają wykresy! wychodzi mi że Ferrum teraz to nic nie zatrzyma w dążeniu do 100% dla dżejka :)