tatko
/ 2006-10-02 01:10
/
Tysiącznik na forum
emigrant96,nie mam zamiaru się z Tobą licytować. Powiem tylko,że ja nie chciałbym być na Twoim miejscu, bo musiałbym nosić w sobie chorobliwą nienawiść do wszystkich,w tym także do Ciebie.Patrząc na dzisiejsze chochole tańce Twoich idoli,potrafię wyobrazić sobie Ciebie. Jesteście wszyscy ludzie słabi, ziejący nienawiścią do innych. Nie potraficie łączyć ludzi.Potraficie za to ich dzielić i skłócać. Jeśli na tym ma polegać Wasza mądrość, to jesteście okazami,których warto pokazywać na świecie w celu ostrzeżenia...A co do Białorusi, to jesteśmy teraz bliżej niej niż to było kiedykolwiek. I jeszcze jedno. To pewnie Tobie żyło się świetnie w PRL-u. Mnie na pewno nie.I dlatego potrafię odróżnić dobro od zła.To,że komuna nie zdołała mnie zniszczyć, wiele mnie nauczyło. Dziś z każdym mogę dyskutować o całej historii PRL i już tej najnowszej,po 1989 roku. Ale jest pewna grupa ludzi,do których ni Ty należysz, z którymi dyskutować nie można. To grupa oszołomów i jednocześnie ignorantów politycznych...Poedukuj się trochę,jeśli chcesz na takie tematy dyskutować,żeby znów ktoś inny nie nazwał Cię ignorantem w tej materii...Pozdrawiam i już z Tobą do tematu tego nie wracam,przynajmniej na czas edukacji...