Oszolomowaty
/ 193.110.130.* / 2012-10-08 15:39
Twoje "dowody" wskazują na to, że ok. 40% naszych 3-osobowych rodzin (przyjąłem przeciętnie) nie wydaje na utrzymanie - czytaj nie zarabia wg Ciebie - więcej niż 700 zł/mc !!! BZDURA, BZDURA I JESZCZE RAZ BZDURA
Ja wiem, ze po ogladaniu usmiechu Donaldzie z zielonej wyspy trudno w to uwierzyc, rozumiem, ze w Warszfce trudno to dostrzec ale poczytaj sobie o kryteriach ONZ to moze cie olsni ...
O oplatach za nauke niewspomniales (w niemczech, Dani , Szwecji, Itd. itd ksiązki za darmo), w ceny Internetu tez nie uwierzysz (juz nie mowiac o jego dostepności), pensja 1300 zl netto u Stoklosy tez pewnie jest dla ciebie bzdurą, o roznicy prowizji i oprocentowan pomiedzy Polska a europa zachodnia tez nie slyszales (moze Wegry nas przewyższaja, chociaz gdy im sie Orban do dupy dorwal to moze juznie jest tak) ...?
Tutaj jeszcze kwiatek kolejny:
"...Euro2012: Nie dwa miliony zagranicznych kibiców, tylko nieco ponad 400 tysięcy. Nie 900 milionów zł zysku z ich obecności, tylko 450 milionów. Nie długofalowe zyski liczone w miliardy, tylko owszem, liczone w miliardach, ale odsetki od kredytów. Jeśli do tego dodać rozczarowanych restauratorów, zadłużenie miast-gospodarzy na gwałt podnoszących podatki i opustoszałe stadiony, na których nic się nie będzie działo z uwagi na koszty, to trzeba dojść do wniosku, że Euro 2012 było gorszym kataklizmem niż słynna powódź tysiąclecia z 1997 roku. W końcu kosztowała ona jedyne 4,5 miliarda tyle co nasze puste stadiony.
Rok 2013: Nowa większa akcyza na olej napędowy i gaz lpg od stycznia, zdrożeje już i tak droga żywność i wszelkie usługi powiązane z gospodarką paliwową.
..."