hipoteza
/ 79.184.11.* / 2009-03-31 23:33
Wyjaśnienia na zakończenie .
Twój pierwotny tekst nie odnosi się do prawdziwości potencjalnych faktów zawartych w książce Zyzaka , a cytowanych przez media . Za to delikatnie podważa wiarygodność autora, którego obaj w zasadzie nie znamy . Można mieć wrażenie, że Pan Zyzak to żołtodziób, dlatego mógł zaryzykować nawet konfabulację dla sławy !?
Skądinąd znam niektóre Twoje wypowiedzi na forum w innych sprawach .
Dlatego zdziwiłem się, że w kwestii Lecha W. jesteś niekonkretny !?
I tutaj kłaniają się moje trzy zdania : Biblijna zasada " ... Niech będzie Tak - Tak , Nie - Nie ... " .
Lechowe niezdecydowanie : " Za, a nawet przeciw ! " i początkowe : " stąpanie po cienkim lodzie ", które odnosi się wprost do Twej wiarygodności . ( na forum ? , oczywiście trochę wyolbrzymiam !? )
Dysgrafia często idzie w parze z dysortografią . Pierwszą, jak słusznie zauważyłeś eliminuje klawiatura . Z drugą powinien sobie poradzić dobry program . Syn od dawna mi podpowiada, żebym korzystał z lepszej przeglądarki, ale najtrwalsze są prowizorki !?
Czy moja myśl była sensowna i merytoryczna ? Uważam, że będąc subiektywnym komentarzem do Twojej wypowiedzi - była ! ( wyjaśniłem na wstępie )
NIE CZYTAŁEM KSIĄŻKI ZYZAKA : ))) Tak naprawdę chciałbym od niej i tego Pana całkowicie abstrachować . Z pozoru wydaje się to dużą niekonsekwencją z mojej strony !?
To internet jest tak skonstruowany , iż często zmusza, prowokuje do polemiki której wcale nie szukamy, której nawet nie oczekujemy !
W moim przypadku brak logiki w ekonomii oraz prawdy w polityce najbardziej prowokują do dyskusji, także tej niechcianej !?
Zwyczajowo lubię wypowiadać się krótko, wręcz lapidarnie trafiąjąc w sedno, choćby to było sedno bardzo subiektywne .
Zaś " większe ambicje " wybiegają poza świat materii , a tutaj podobnie jak w necie milczenie jest złotem !?
( ... jakieś zasady, wartości , imponderabilia powinny istnieć ... )
Bez urazy .....