Pablo nie zapominaj że nie ma takiego momentu kidy papier jest tak tani że już nie może spadać (stabilne dno - niet takiego zjawiska at all) podobnie jak i nie ma powodu by coś uznać za tak drogie by nie mogło rosnąć!
"Rypnie " co masz na myśli ile 30 % na wigu 50 % czy korektę ot co a może konsolidacja wokół 2450 :)(dwóch nowych sympatycznych ludzi na forum to te tłumy czy masz jakieś dane :)
Realne spojrzenie na swoje działania to to czego nauczyła mnie giełda ! A umiejętności "przyznania się do błedu" nauczył mnie STroke i chwała Mu za to :)- dzięki temu tracę wywalam i odzyskuję siły (to niełatwe przynać się do błędu szczególnie jeśli jest on kosztowny co nieco ale tak jak w życiu tak i tu to popłaca )
Dżej i dwa słowa do Ciebie (nie "uważaj na alchemię:))
Rozważ wychodzenie z papieru etapami - jestem pełen uznania dla TWEgo czucia rynku ale jednak złapanie szczytu jak wiesz nie jest łatwe tak więc może powoli opuszczać papier po kawałku (nie chodzi mi o to że już teraz ale tak wogóle na przyszłość)(patrz wyjście Stroka z Atm)
Ja robię podonie ale o sobie niewdzięcznie się pisze!
TO dla mnie bardzo rozsądny i sprawdzony sposób (jak uśrednię to się okazuje że po drugim spadku od szczytu moja cena sprzedaży okazuje się niegłupią wcale:)
Wracam do pracy - niestety
apap