dziekuje. :-)))) ps. uswiadomilem sobie ze ci zarzadzajacy od funduszy, arka, skarbiec itp. przeciez oni to forum, bankiera, itp itp czytaja pewnie dokladniej jak my. za to im płacą. po atmosferze na forum widac co zrobi tłum.
panie Przedwojski - pozdrwiam. warren buffet. ( jkl nie podejrzewam cie o inwigilacje - ot to moja dygresja )
Tu sa wszystkie wykresy minutowe do 100 sesji wstecz. Bardzo fajna rzecz.
http://rynek.bizzone.pl/Notowania_na_swiecie-Gieldy_swiatowe_On-line
a DJ od samego poczatku masz tutaj:
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EDJI&t=my
Posłuchajcie, coś sobie właśnie uświadomiłem a propos jutrzejszego dnia. I po prostu sie przeraziłem, zimny pot wystapił mi na czoło. Zrozumiałem, że od jutra może nastapić coś takiego przy czym majowe spadki to małe piwo, a Gabrikowe wybicie w dół o 800pkt to małe miki... serio!!! Wiecie co mnie tak przeraziło?
Gabrik, ja wiem że pesymiści są potrzebni, ale nie masz wrażenia że pan K. jest naganiaczem? Jak się ma jego wczorajsza dyskusja z dzisiejszymi notowaniami za oceanem? On się nie myli, on celowo wprowadza w błąd.
ma fachową wiedzę
nie inwestuje
analityk po zbóju in plus
poświęca nam ogromnie dużo czasu, bezinteresownie?
gdybym był szefem BM sam zatrudniłbym takiego łebskiego gościa w celu dezinformacji
niech nadal pisze odrobina chłodnej wody na ochłodę zawsze się przyda
Problem w tym, że zbyt dużo zimnej wody powoduje, że się uodparniasz i przestajesz zwracać na nią uwagę.
Z kolei jak ktoś czyta bezkrytycznie, albo co gorsza uzna gościa za "łebskiego" (bo taki oczytany i tyle wie), to może podjąć kompletnie błędne decyzje.
przyznam że wczorajszych postów praktycznie nie czytałem a nauczyłem się już czytać co mnie interesuje i bez znaczenia czy to pan x czy y pisze, macie prawo nie tolerować KENOBIEGO
Ja tu widzę w tobie Warren WIELKIEGO optymistę co do Lubawy. Czy jednak nie sądzisz że jutro mocno się obsunie z powodu PDA? Przeleciałem wzrokiem inne fora i zdania mocno podzielone a raczej większość stawia na dół z powodu "słabych rąk". Dzisiaj miałem złożone zleconko na dokupienie Lubej i speniałem. Odłożyłem na jutro. Gdybym zostawił to by się kupiło. Jak typujesz jutrzejsze rozdanie?
1. jeszcze nie ma przegłosowania
2. nie likwidacja a raczej polaczenie ( pisalem o tym juz moze miech temu ) z fortuną i nfi1
3. likwidacja to nie bankructwo. przeciez te spolki maja po 30 mln netto zysku za 2005 rok.
jeszcze sie wyjasni. kiedys hetmana likwidowali i w jupitera mi akcje przeszly. nie stracilem na tym. bron boze.
1)Czy ktoś wie czym wywołana był dzisiejszy wzrost IDMu. Lekki powrót po ostrej przecenie? Czy szykowane są może jakieś dobre informacyje?
2) Jak interpretować infa wydane wczoraj i dziś przez Victorę. Toż to informacja i dezinformacja lub odwrotnie.
wyobraź sobie ,że masz te akcje jak do -20% nie wyszedłeś , to mówisz pas nie oddam
będę trzymał , tak robi większość i wtedy możliwy ruch w górę
zawsze się sprawdza - przeważnie
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.