jacek -lodz
/ 81.168.179.* / 2006-06-20 16:11
Mocno,bardzo barwnie,ale niestety min.50 % to czysta prawda.Jestem przedsiebiorcą 17 rok.,już nie kombinuję z podatkami,bo się boję US i UKS,a tak w ogóle to bardzo sporządniałem .Zarabiam ok.1,5 mln. zł rocznie -netto i haruję nadal,bo mi się bardzo chce, aby rodzina i znajomi byli ze mnie dumni. 95 % politykow,ich rodzin i znajomych to niewyobrażalna dla 99.9 % społeczeństwa banda najprawdziwszych złodzieji,szumowin,nierobów,nigdy nie pracujących ,nawet przez 1 miesiąc uczciwie,ukrywajacych lewe dochody gdzie sie da,np.w funduszach inwestycyjnych,bez prawa zajecia przez sądy i komorników. Małe,głupie myszki,czyli ok.90 % wyborców, nie mają bladego pojęcia jak są kantowane.Słyszymy tylko o 1 % grubych,super przegiętych sprawach i tych pechowych, a reszta 99 %,w sumie na miliardy złotych rocznie, nigdy nie widzi światła dziennego w takim podłym,zniszczonym gł.przez komuchów kraju.
Całe zło tego kraju rozpoczęlo się od najbardziej dennego,skompromitowanego na wszystkich kontynentach systemu komunistycznego.On zniszczył nasz kraj i zdegenerował ludzi ,to teraz potrzebujemy ok.150 lat by to
wszystko ponaprawiać.Rok komuny = 5 lat naprawiania,itd.
A GUS to super tępa maszynka do wypluwania danych.