czy prawda?-Platforma będzie nas prywatyzować, oszukiwać, rozkradać, a my będziemy ją przepraszać.....głosowałam
na Napieralskiego, teraz zagłosujemy z całą rodziną na JAROSŁAWA KACZYNSKIEGO!!!!! Przeprosić za prawdę to zaszczyt, a ja za to zagłosuję na Jarosława Kaczyńskiego człowieka prawego i
uczciwego –inny internauta pisze- Głosowałem na Komorowskiego,po niedzielnej debacie, po kompromitującym i atakującym przemówieniu
Tuska, po tym co robi Palikot, zrozumiałem kto nas dzieli,kto atakuje, kto nas okłamuje...to
bezkarna Platworma, to Platworma powinna przeprosić....DLATEGO za 1.5 roku głosuję na Jarosława
Kaczyńskiego!!!!!!! Głosowałem na Komorowskiego,po niedzielnej debacie, po kompromitującym i atakującym przemówieniu. Zarzuca się
Kaczyńskiemu, że się zmienił na lepsze. a dlaczego nie zarzuca się Tuskowi, że zmienił
się tak bardzo na gorsze, chociaż widać to bardzo wyraźnie. Od jakiegoś czasu wszystkie
jego wypowiedzi nacechowane są agresją. KACZYŃSKI- Nie przeprosi , tylko SPROSTUJE swoją wypowiedź zgodnie z postanowieniem sądu .
A to jest różnica i nie pisać bzdur w artykułach.
Komorowski jest tak nieudolny w swojej kampanii - piszą internauci-dziwią się,że może zdobyć posłuch wśród ludzi
których świadomość polityczna jest nikła. Każdy kto ma choćby średnie wykształcenie wie że spółka
zoo jest formą gospodarki prywatnej a nie społecznej i działa według zasad rynkowych a wiadomo że
samorządy są biedne, a szpitale zadłużone, zgodnie ze zdrowym rozsądkiem spółka zacznie sprzedawać
udziały należące dziś do samorządów osobom prywatnym mającym kasę aby pokryć długi służby zdrowia,
przecież tych udziałów nie będzie kupować Minister Zdrowia chyba że prywatnie, choć z jej zachowania
nie wygląda żeby się nadawała na zdobywanie dochodów w inny sposób niż z kasy państwowej w postaci
godnej pensji z kieszeni podatników. Inaczej po co ma być ta komercjalizacja, skoro ze składki
zdrowotnej płaci się do tej pory za leczenie w szpitalu społecznym, bedzie sie płacić spółce zoo a
spółka z o lekarzom, czy tu jest jakaś różnica, po co wiec jest ta komercjalizacja.
I tu zaczyna się obłuda kampanii wyborczej marszałka niech wytłumaczy co daje komercjalizacja i po
co ona jest. Ja na razie wiem jedno że z zyski w spółce prawa handlowego muszą być gdyż właściciel
musi jezdzić dobrym samochodem mieszkać w dobrym pałacyku i kupować w dobrym sklepie a na to składki
zdrowotnej i środków samorządowych nie starczy. Należy wiec skończyć z tym blagierstwem gdyż żadnego
to pożytku liberalnej partii nie przyniesie a oszustwo wyjdzie za kilka miesięcy na jaw. Strasznie
to dziwne że wysoki funkcjonariusz partii liberalnej odrzegnuje sie od prywatyzacji i
przekształcenie kilkustopniowe nazywa komercjalizacją i udaje że nie wie co będzie dalej zmuszajać
sądy do zajmowania sie literą prawa. Ja wiem co stało sie ze skomercjonalizowanymi i
zrestruktyzowanymi zakładami pracy ostatnio mieliśmy przykład ze stoczniami dziś szykuje sie kolej
kopalnie i może lasy. A najgorzej mi przykro że marszałek sejmu uważa że ta propaganda jest
nieczytelna no i poglądy polityczne rozpatrywane w sądzie to poziom zerowy Takiego blagierstwa nie
akceptuje na poziomie prezydenta, kandydat się nie nadaje nich spłynie jak woda z powodzi