1996MĘŻCZYZNA1996
/ 80.54.177.* / 2012-04-23 20:55
,,Uczeń będzie widział jaka część uczniów lepiej a jaka część uczniów słabiej od niego napisała wynik egzaminu,, Moje pytanie brzmi! Gdzie w tym sens? Gdzie logika? Po co mi wiedzieć kto napisał lepiej a kto gorzej? Mnie akurat obchodzi moja własna edukacja i wynik na teście (chodź ma być on trudniejszy od wcześniejszych)!
Pani Hall czy pani zdaje sobie sprawę z tego jak GIMNAZJALIŚCI z rocznika 1996 się męczą i starają o najlepsze oceny chociaż i tak Pani wymaga od nich za dużo! Nie jeden przeciętny dorosły człowiek by sobie nie poradził z takimi pytaniami jakie były wcześniej na egzaminach z resztą Pani Minister Pani też raczej do najmądrzejszych nie należy sugerując się nagraniem!
,,Uczeń będzie widział jaka część uczniów lepiej a jaka część uczniów słabiej od niego napisała wynik egzaminu,,
pomyślcie trochę a się domyślicie o co mi chodzi;) a dla tych mniej kumatych podpowiem, że chodzi o nie poprawne składanie zdań... ;) (Fakt jestem głupi, ale nie na tyle żeby nie wiedzieć, że ta kobieta próbuje zrobić z młodszych ludzi idiotów:))
Pozdrawiam