waldek
/ 212.244.141.* / 2006-10-20 10:35
STYL:
Zapewniał,że nie zostanie premierem.Zapewniał,że Marcinkiewicz jest na 4 lata.Zapewniał,że nigdy więcej z takimi ludźmi.Wyzywanie się od chamów i warchołów.Obrzucenie Rokity najgorszymi inwektywami i do tej pory nie przedstawienie żadnych dowodów.Styl uprawiania polityki dla mnie katastrofalny.
POLITYKA ZAGRANICZNA:
Przed wyborami:zrobię wszystko by nie doszło do budowy rury pod bałtykiem,Kwaśniewski w tej sprawie robi za mało.
Dośc byśmy jeździli do Moskwy teraz czas by Putin przyjechał do W-wy.Po wyborach:odzyskaliśmy MSZ i co z tego nawet flagi się mylą.Dla mnie nie było gorzej prowadzonej polityki zagranicznej.
GOSPODARKA I FINANSE
Dla mnie rząd nic konkretnego nie zrobił,więc nie miał możliwości spieprzenia.No chyba,że powstała nowelizacja prawa bankowego,w takim tempie,że napewno jest sporo błędów.
BEZPIECZEŃSTWO I SPRAWY WEWNĘTRZNE
Dla mnie w tym zakresie rząd działa najlepiej.Napewno pewne rzeczy sa robione koniunkturalnie pod partię,ale są jakieś rezultaty.No i nie ma w rządzie tylu przekrętów co za AWUS,czy SLD.
W mojej ocenie rząd wypada kiepsko.Marnujemy dobry czas.NIe ta kolejność ustaw w sejmie.Koalicja zajmuje sie sobą,a nie sprawnym rządzeniem,każdy chce cos wygrać dla siebie.