Forum
Komentarze użytkownika "kalot"
Komentarze użytkownika: kalot
ale jutro nie będą czyste!
usa o ile pamietam to w 14XXktoryms
????
jeśli chcesz się całkiem wyluzować nie bierz niczego
a ja sądzę, że to naciągacz, który miał utrzymać kurs na pewnym poziomie przez jakiś czas
robił to po prawdzie nieskutecznie, ale jakoś nie spadało, aten kto miał wyjśc wyszedł
a teraz paradoksalnie będzie wielu chętnych na wejście w Bytom
nieprzypadkowo "przyjaciele" bronili kursu jak inni niepodległości na POZIOMOE 3 ZŁ
zastanówcie się sami przecież PO 30 zł nie będzie nigdy
ale obligacje rosną, a ropa będzie spadać, a
akcje notują ceny niższe już od roku
a przecież nie jest to pkt pierwszy
i dlatego nie szanuję takich wyszczególnień
nie umiesz czytać czy mie rozumiesz?
Re: Komentarze do portfela "kalot"
mamy odbicie od dychy na maluchach w sumie tak jak przewdywałem, ale najlepszym dniem na odbicie jest co?
---wtorek---
ale biorąc pod uwagę, że świat się generalnie zieleni nie spodziewam się dziś załamania
pamiętajmy jednak, że pod koniec tygodnia będą już raporty za kolejny kwartał, na razie jedynie w Stanach, ale to sygnał co będzie, a czego sie spoidziewali
swoją drogązawsze się zastanawiam wielkie firmy amerykańskie szybciej radzą sibie z raportami nią nasze maluchy
dziwy i dziwy
dużo jest tu perspektywicznych spółek na najblkiższe lata, ale doprecyzuj pytanie, albo skuop się na 1-2 spółkach z listy
niewiele jest firm na naszej giełdzie, które niczego nie robią, tracą majątek lub mają coraz mniejsze zyski zatem te które wynieniasz nie powinny przynosoć frustracji posiadaczom z okazji trzymania
niewiadomo co jest z IPX i lawina dosięgneła ją , ale reszta chyba ok
oby tak było
Re: Komentarze do portfela "needle"
zobaczcie jak indeksy amerykańskie zapindalają
nie mogłem sie powstrzymać
powtarza jak maniek ze bytom bedzie po 30zl w 2008
no no!