Panie Panowie !! Wielka promocja !! Juz w Poniedzialek po wielkim jutrzejszym dolowaniu zaczynamy ostatnia zimowa wyprzedaz ;-) Wszsytkich chetnych i spoznialskich co przespali majowe dolowania 2006 zapraszamy www.gpw.pl :-)
kolega niedzwiadek raczej przejawia wielki optymizm wiec zakaldam, ze liczy na zakup a nie na sprzedaz ale z twojej wypowiedzi wyczowam wielka gorycz wiec nie wiem kto tu troche umoczyl dzisiaj :)
Polały się łzy me czyste, rzęsiste
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Na moją młodość górną i durną,
Na mój wiek męski, wiek klęski;
Polały się łzy me czyste, rzęsiste...
byloby śmieszne gdyby ON zapytal "w którym jesteś teraz wieki" a tak to GAFA kolego , GAFA
Jak mnie wkurzaja szybkie i glupawe niby smieszne riposty....Pozdrawiam.
niektórzy mają złudzenia ze niewiele stracą zostali z kartami w reku.
Obawiam sie ze następne rozdanie będzie za dwa trzy tygodnie.
Ostatnio czytałem ze poważni na rynku liczą na 10% 15% dołka zabaczymy czy taj będzie.
Zobaczymy czy Rosja wprowadzi embargo na nasze produkty to może oznaczać dotkliwsze
spadki.
No właśnie to mnie martwi, Rosja od zawsze była naszym strategicznym partnerem handlowym, i jako ekonomista postawę Kaczyńskiego ostro neguję. " Nie można się rzucać z motyką na słońce"
Jak bedziesz zyl bez gazu , ciepła , ropy ..bez eksportu rolnego ( nie tylko mięso) jak Praslowianin? niestety juz nie potrafisz a Oni tak..
Rosja to potęga a Prezydent Putin to niezly gracz. ..... twardy gracz..... nie to co nasze Dziwaczki
jeszcze trochę
dzięki putinowi uniezależnimy się bardziej od tych bandytów
i wtedy to będzie nam groził tylko małym palcem u nogi
pajac pokarze wszystkie karty to go nawet z cyrku zwolnią
Dziś podano, że maklerzy w USA szacują wartość ropy na 78 $ za baryłkę w 2008 r. Pamiętam jak w 2003 ropa z 50 $ na 62$ skoczyła po inwazji na irak.
USA zbiera sie na iran. Znowu koninkturę w stanach poprawi, może ta wasza lubawa wreszcie jakis kontrakt dobry trafi :)
będę wdzieczny jesli mi ktoś powie kiedy będą notowania pp ALCHEMI i proszę oj akiś adres gdzie móglbym się podszkolić bo nie wiem jak sie zamienia PP na PDA
dwa pocieszające fakty to
spadające obroty
jesteśmy dośc blisko wsparcia
niestety jeśli stany pokażą dzisiaj pd i to takie działające na wyobrażnię to jutro popłyniemy -jak na złośc bo ostatnio to koleracji zbyt dużej ze stanami w przypadku wzrostów nie było
zdenku, bardzo wazna sprawa to taka, aby nie popadać w skrajnosc. trzeba wykorzystac maksymalnie to co rynek daje, a nie byc po jednej stronie... moze to falszywe spadki ( choc przy takim natezeniu watpie ), a jesli nei - niebawet zakupy... wake up !!
.. właśnie wróciłem ze spaceru i jednak spory spadek ,ale obroty nie wskazują na panikę , chyba jutro będzie troszkę spokojniej ;)
czego wszystkim życzę i pozdrawiam
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.